kaartleggingen

Overzicht diverse orakels

maanJe vind hier een overzicht van diverse orakels, zoals het maanorakel, de astromirakels, het runen orakel en het domino orakel. Bij de astromirakels vind je de mirakels de Muur, de Opening en de Partnerlegging. Naast het maanorakel Liefde vind je ook de maancolumn van Petra Stam over de verschillende manen.


Het maanorakel

De maan trekt aan het water van onze planeet - ze regeert over de getijden van zeeën en oceanen. Wij mensen bestaan voor zo'n 68% uit water, dus de maan trekt ook aan ons (en tevens aan planten en dieren). Water kun je symbolisch zien als emotie en gevoel. Vooral als de maan vol is, worden gevoelens omhoog getrokken, en vooral wat je niet hebt verwerkt of wat is weggestopt, kan dan ineens voelbaar worden.

» Lees meer over de maan

» Ga naar het maanorakel liefde & relaties

» Lees de maancolumn van Petra Stam


Het AstroMirakel

astromirakelHet kaartspel het AstroMirakel is van Anneke Guis en is in 2008 ontstaan in samenwerking met Astro-Media. Het is een uniek kaartspel en het gaat dieper in op de tien planeten, de maansknopen, de twaalf tekens, de twaalf huizen en de onderlinge planeetverbindingen.

» Lees meer over het AstroMirakel

» Ga naar het AstroMirakel de muur

» Ga naar het AstroMirakel de opening

» Ga naar de partnerlegging

Het domino orakel

dominoDe dominostenen fungeren al generaties lang als gezelschapsspel. De Gypsies gebruikten de stenen niet enkel als tijdverdrijf tijdens hun lange reizen, maar verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen.

Ze gebruikten hiervoor de welbekende stenen, maar ook kwam het vaak voor dat de zigeuners de stippen overnamen op papier zodat het dominospel minder plek in nam en zij deze - lichtere- kaartjes gemakkelijk in hun zak of tasje konden steken. Hoe dan ook; de voorspellingen die zij deden met hun `domino's` waren doorgaans zeer doeltreffend.

» Lees meer over het domino orakel

» Ga naar de domino orakel weeklegging

» Trek een gratis dominosteen van de dag


Het Drie Runen Orakel

runenEr zijn talloze manieren om de Runen te raadplegen. Het Drie Runen Orakel is een heel overzichtelijke manier om kennis te maken met de werking van de runen. Je hebt de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. Het Drie Runen Orakel geeft aan wat de situatie op dit moment is, tot welke actie je moet overgaan en hoe het zich in de toekomst zal ontwikkelen.

» Lees meer over de Runen

» Ga naar het Drie Runen Orakel

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu