kaartleggingen

Wat kan ontdekken met het jaargetal

numerologie-jaargetalMet het numerologie-jaargetal kan je ontdekken wat er misschien in het verleden is misgegaan, of wat er juist beter geslaagd is. Je zult zien waar je nu staat en wat de toekomst voor jou in petto heeft

Jouw persoonlijk jaargetal is een getal dat een volledig jaar voor jou zal gelden. Het jaar loopt van je laatste verjaardag tot aan je volgende verjaardag

Ontdek in welke fase jouw leven zich bevindt

De numerologie werkt met cycli van 9 jaar. Het jaargetal geeft aan waar in de cyclus jij je bevindt. Gebaseerd op je geboortedatum en het jaar van je laatste verjaardag, berekenen wij je jaargetal. Dit kan jou vervolgens tonen in welke fase jouw leven zich binnen de numerologische 9-jaarscyclus bevindt en wat je dus kunt tegenkomen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide uitleg wat je jaargetal voor jou betekent. Opgesteld en uitgewerkt door Karla Pelgims, numerologe. De prijs voor berekening en uitleg is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je de uitleg van je jaargetal wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "UITLEG LEZEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de uitleg lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu