Ontdek in welke fase jouw leven zich bevindt

numerologie-jaargetalDe numerologie werkt met cycli van 9 jaar. Het jaargetal geeft aan waar in de cyclus jij je bevindt. Gebaseerd op je geboortedatum en het jaar van je laatste verjaardag, berekenen wij je jaargetal. Dit kan jou vervolgens tonen in welke fase jouw leven zich binnen de numerologische 9-jaarscyclus bevindt en wat je dus kunt tegenkomen.

Je kunt hiermee dus ontdekken wat er misschien in het verleden is misgegaan, of wat er juist beter geslaagd is. Je zult zien waar je nu staat en wat de toekomst voor jou in petto heeft. Jouw persoonlijk jaargetal is een getal dat een volledig jaar voor jou zal gelden. Het jaar loopt van je laatste verjaardag tot aan je volgende verjaardag.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide uitleg wat je jaargetal voor jou betekent. Opgesteld en uitgewerkt door Karla Pelgims, numerologe. De prijs voor berekening en uitleg is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

BEREKEN MIJN JAARGETAL MET UITLEG

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu