Engelen helpen jou je richting te bepalen

engelen-levensleggingIn de Engelen Levenslegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden. De engelen verschijnen niet voor niets. Zij laten je weten dat ze klaarstaan om jou op deze gebieden te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden. Engelen zijn er altijd voor jou, je hoeft ze maar te vragen.

Kaartlegging teksten

De teksten voor de Engelen Levenslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs.
Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu