kaartleggingen

Engelen Levenslegging voor drie belangrijke gebieden

engelen-levensleggingIn de Engelen Levenslegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke gebieden op je levenspad: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden.

Engelen ondersteunen je

De engelen verschijnen niet voor niets. Zij laten je weten dat ze klaarstaan om jou op deze gebieden te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden. Engelen zijn er altijd voor jou, je hoeft ze maar te vragen.

Uitleg van de kaarten

Renée Merkestijn heeft de uitleg van de engelenkaarten beschreven. Zij is energetisch therapeute en coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het handboek Lenormandkaarten, dat is uitgegeven via Gigaboek, en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs

Werkwijze

Deze kaartlegging werkt het beste wanneer je je concentreert op je huidige situatie. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken..

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Renée Merkestijn. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu