kaartleggingen

Geschikt voor alle soorten relaties

tarot-relatie-leggingDe tarot relatie kaartlegging geeft door middel van 7 kaarten inzicht hoe geliefden zich ten opzichte van elkaar opstellen. Iedere kaart staat voor een bepaald onderdeel van de verhouding tussen twee personen. Het gaat over de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Het gaat niet altijd over de liefde, het kan ook gaan over een relatie met een vriend, vriendin of collega.

Werkwijze

Deze kaartlegging werkt het beste wanneer je je concentreert op een vraag, conflict, of voorval. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken..

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu