Geschikt voor alle soorten relaties

tarot-relatie-leggingOnze uitgebreide Tarot Relatielegging bestaat uit zeven kaarten. Iedere kaart staat voor een bepaald onderdeel van de verhouding tussen twee personen. Het gaat over de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Het gaat niet altijd over de liefde, het kan ook gaan over een relatie met een vriend, vriendin of collega.


Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. Hierbij is de werking van de Tarot identiek.

Werkwijze

Deze legging werkt het beste wanneer je je concentreert op een vraag, conflict, of voorval. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken..

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

JA, IK WIL DE TAROTREADING BEKIJKEN

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu