kaartleggingen

Krijg zicht op je relatie

liefdesvraagKies nu voor onze liefdesvraag tarot kaartlegging en krijg zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Je krijgt snel een helder beeld over hoe jij en de ander er in staan en hoe jullie het samen op dit moment beleven. Er worden ook adviezen gegeven die je kunt benutten om de relatie te versterken.

Beschrijving van de kaarten

De kaarten zijn beschreven door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. Ze is schrijfster van diverse boeken waaronder het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot', uitgegeven bij uitgever A3 boeken.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek.

Werkwijze

Trek na betaling de tarotkaarten. De kaarten die verschijnen zijn door jou getrokken en zeggen iets over jou; ze maken duidelijk wat je misschien onbewust al voelde en nu bewust kunt meenemen in de komende tijd. Neem het tot je, het zal vanzelf meer en meer duidelijkheid geven over jullie samenzijn. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu