kaartleggingen

Moeilijke situatie

probleemleggingMet de Probleem kaartlegging krijg je een zeer persoonlijke kaartlegging. Als je je in een moeilijke situatie bevindt, dan kunnen deze kaarten je helpen. De speciale tarotlegging bestaat uit een drietal kaarten die zeer treffend aangeven hoe de situatie ervoor staat. Je wordt bij de legging geleid door je Gidsen en het wordt je ook ingegeven door je Hogere Zelf. Je trekt tarotkaarten die bij je passen.

De fases bij de probleemlegging

Bij de eerste fase van deze tarot kaartlegging krijg je te zien waar je de positieve invloed vandaan kunt halen om je te helpen in jouw situatie. Als jij de boodschap van de kaarten in acht neemt, dan kunnen de keuzes die je maakt je helpen. Bij de tweede fase van deze tarot kaartlegging word je gewaarschuwd voor de mogelijke negatieve invloeden die jouw situatie kunnen beïnvloeden. Daardoor kun je er voor waken dat er wat gaat gebeuren. Bij de laatste fase van deze tarot kaartlegging wordt de oplossing van het probleem ingeluid. Je krijgt hierbij een aanwijzing van hoe je zelf kunt bijdragen aan het uitwerken van de positieve invloeden.

Verbonden

Iedereen en alles is met elkaar verbonden en daarom zul je het ook meteen merken aan je omgeving en je omstandigheden wanneer je met deze aanwijzingen aan de gang gaat. Bij deze tarot kaartlegging zijn de duiding en de betekenis van de kaarten op hun respectievelijke plaatsen opgesteld en uitgewerkt door Wendy`Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of dat het weergaven zijn op de computer. Hierbij is de werking van de Tarot identiek.

Kosten van deze tarotlegging

Deze tarot kaartlegging is een unieke, persoonlijke en zeer uitgebreide legging. De kaartlegging kost slechts € 4,95. Je kunt betalen vanuit Nederland met iDeal, en vanuit België met Bancontact.

Werkwijze

Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op je situatie. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu