Ontdek wat je deze week te wachten staat

tarot-weekleggingMet onze uitgebreide Tarot Weeklegging kies je voor een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. Er is een bepaalde samenhang tussen de kaarten en deze geeft je een nauwkeuriger beeld van wat je deze week te wachten staat. Alle dagen hebben een eigen kaart en samen geven ze een beeld van een nieuwe week.


Je hogere zelf

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Of je nu thuis met kaarten werkt of op een computer op kaarten klikt, het is allemaal hetzelfde principe en wordt aangepakt door de Hogere Energieën om ons iets te vertellen. Het gaat over de werking van de Tarot, de voorspellingen die gedaan worden zijn erg breed, carrière, financiën, relaties, gezondheid, kansen en mogelijkheden.

Werkwijze

Trek na betaling voor elke dag een kaart door op het deck te klikken, je ziet de kaart dan verschijnen op de aangegeven dag. Klik daarna op "OK" . Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

 

Als je deze tarotlegging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu