kaartleggingen

Ontdek wat je deze week te wachten staat

tarot-weekleggingMet onze uitgebreide Tarot Week kaartlegging kies je voor een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. Er is een bepaalde samenhang tussen de kaarten en deze geeft je een nauwkeuriger beeld van wat je deze week te wachten staat. Alle dagen hebben een eigen kaart en samen geven ze een beeld van een nieuwe week.

Je hogere zelf

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek.

Werkwijze

Trek na betaling voor elke dag een tarotkaart door op het deck te klikken, je ziet de kaart dan verschijnen op de aangegeven dag. Klik daarna op "OK" . Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze tarot kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu