kaartleggingen

Kennis maken met Runen

runen-orakelEr zijn vele manieren om de Runen te raadplegen. Het Drie Runen Orakel is een heel overzichtelijke manier om kennis te maken met de werking van de runen.

Beste effect

Voor het beste effect, zorg je dat je een moment van rust en meditatie inlast alvorens je de runen selecteert. De stenen die je selecteert geven je inzicht in hoe de situatie op het moment is, wat voor actie je moet ondernemen om tot een oplossing van deze situatie te komen, en wat de nieuwe situatie uiteindelijk zal zijn.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de reading die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze reading is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze runen-legging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je stenen trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu