Vandaag is het vrijdag 22 november 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Schorpioen. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Schorpioen 22-11-2019

schorpioen

Je zou geneigd kunnen zijn jezelf met je gevoelens op te sluiten. Het gevolg daarvan is dat je allerlei negatieve gedachten ontwikkelt, die jou op hun beurt kunnen bevestigen in je sombere gemoedstoestand. Geef dus tijdig uiting aan je gevoelens, anders kom je terecht in een neerwaartse spiraal. Het is veel moeilijker om jezelf daar uit te trekken, dan nu aan de bel te trekken.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van vrijdag 22 novemberLekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !!!


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu