< Astromirakel | de partnerlegging | Kaartleggingen.nl
kaartleggingen

Inzicht in verhoudingen

astromirakel partnerleggingMet deze uitgebreide legging krijg je inzicht op de situatie tussen twee personen. Het gaat over de AstroMirakel Partnerlegging. Bij je 'partner' hoeft het niet alleen te gaan over de liefdesrelatie. Het kan ook over een vriend, vriendin of een collega gaan bijvoorbeeld.

Je kunt inzicht krijgen in situaties of verhoudingen die spelen tussen jou en een vriend, familielid of een collega. Dan zijn er de kaarten uit de decks Planeten / Maansknopen, Tekens en Huizen en deze geven de houding of situatie van de partners weer. Dan is er het aspect wat aantoont waar de verbinding tussen jullie ligt, maar ook geeft het inzicht in wat er mogelijk speelt en waar je aandacht naar toe kan gaan.

Werkwijze

Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de situatie of de verhoudingen die spelen. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze legging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu