kaartleggingen

Wat ligt er op jouw levenspad?

levenslesWe hebben in dit leven allemaal een levensles te leren. In de levensles-horoscoop lees je wat er voor jou op je levenspad ligt. Soms zijn er misschien barrières, soms gaat alles vanzelf. Hoe jij hiermee omgaat is een bewuste keuze. Wat mag je in dit leven gaan toevoegen en wat heb je al geleerd?

Hoe kan je in dit leven groeien

De levensles-horoscoop laat zien op welke manier jij in dit leven kunt groeien. We zien dit aan de stand van de planeet Saturnus én de Noordelijke Maans-knoop (afgekort Noordknoop). De positie in de horoscoop van deze twee laten je zien wat je mag leren in dit leven. Uiteraard krijg je daarvoor in je horoscoop het juiste gereedschap mee zodat je goed voorbereid op weg gaat.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide uitleg van de horoscoop die is opgesteld en uitgewerkt door Brita Falk, astrologe, tarotiste en kruidendeskundige. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu