Goed voorbereid aan de week beginnen met de zigeuner weeklegging

zigeuner-weekleggingIedereen kent wel de gedachte: 'had ik dat maar eerder geweten... Dan had ik zus of zo gedaan, of dit of dat wel of juist niet gezegd'. Vanaf nu is dit praten of denken achteraf verleden tijd en kun je voortaan goed voorbereid aan de week beginnen. Deze Zigeuner weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

De zigeunerkaarten weeklegging raadplegen

Belangrijk is dat je de zigeuner weeklegging maar eens per week raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen. En je op deze manier je levenstandaard kunt verhogen met innerlijke rijkdom!

Uitleg kaarten zigeuner weeklegging

De uitleg van de zigeunerkaarten is opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.
Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu