Goed voorbereid aan de week beginnen

zigeuner-weekleggingIedereen kent wel de gedachte: 'had ik dat maar eerder geweten... Dan had ik zus of zo gedaan, of dit of dat wel of juist niet gezegd'. Vanaf nu is dit praten of denken achteraf verleden tijd en kun je voortaan goed voorbereid aan de week beginnen. Deze Zigeuner weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

De zigeunerkaarten weeklegging raadplegen

Belangrijk is dat je de zigeuner weeklegging maar eens per week raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen. En je op deze manier je levenstandaard kunt verhogen met innerlijke rijkdom!

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. In beide gevallen is de werking van de kaarten identiek.

Werkwijze

Deze legging werkt het beste wanneer je je concentreert op de komende week en je huidige situatie. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken..

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

JA, IK WIL DE ZIGEUNER WEEKLEGGING BEKIJKEN

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu