kaartleggingen

Tarot maandlegging raadplegen

tarot-maandhotoscoop Deze maand kaartlegging laat zien wat je in een bepaalde maand kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Goed voorbereid aan de maand beginnen

Belangrijk is dat je deze kaartlegging maar eens per maand raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en goed voorbereid aan de maand kunt beginnen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek.

Werkwijze

Wil je de duiding van de tarotkaarten van een bepaalde maand lezen, vul dan na betaling de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op die maand, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen met daarbij een uitgebreide duiding.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu