kaartleggingen

Tarot maandlegging raadplegen

tarot-maandhotoscoop Deze maandlegging laat zien wat je in een bepaalde maand kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Goed voorbereid aan de maand beginnen

Belangrijk is dat je deze legging maar eens per maand raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en goed voorbereid aan de maand kunt beginnen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot, de voorspellingen die gedaan worden zijn erg breed, carrière, financiën, relaties, kansen en mogelijkheden.

Werkwijze

Wil je de duiding van de tarotkaarten van een bepaalde maand lezen, vul dan na betaling de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op die maand, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen met daarbij een uitgebreide duiding.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

 

Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de horoscoop lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu