kaartleggingen

Apps van kaartleggingen.nl

Behalve op deze site kun je een aantal van onze horoscopen en tarotleggingen ook met je smartphone of tablet bekijken als je daar een app voor download. Bij de app 'Kaartleggingen' kan je dagelijks gratis je gratis dagkaart en je liefdes dagkaart trekken. Ook kan je in de 'Horoscoop app' dagelijks de horoscoop van jouw sterrenbeeld raadplegen.


Kaartleggingen app voor IOS (voor Ipad en iPhone)

appstoreDe kaartleggingen app is jouw perfecte gids voor het verkennen van tarot kaartleggingen op je smartphone of tablet. De gratis en betaalde kaartleggingen, afgestemd op de energie van de dag, bieden jou inspiratie en begeleiding. Daarnaast zijn er speciale leggingen voor liefde, carrière en meer. De app bevat op maat gemaakte interpretaties, waardoor het een complete uitkomst geeft voor zelfontdekking. Download de app en laat de wijsheid van de kaarten je pad naar vervulling en geluk verlichten.

Lees meer over deze app in de AppStore.

Horoscoop app voor IOS (voor Ipad en iPhone)

appstoreIn deze app kan je iedere dag gratis je daghoroscoop lezen. Verder kan je daar ook je jaarhoroscoop, je liefdes jaarhoroscoop en je maandhoroscoop lezen.

Lees meer over deze app in de AppStore.


Live consulten

astroloog-liveBij kaartleggingen.nl kun je ook terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.