kaartleggingen

Inzicht in jezelf

astromirakelAstroMirakel De Opening geeft inzicht in jezelf. Met deze legging krijg je inzicht in de werkelijke, diepere achtergrond van je vraag.

Werkwijze

Je kiest eerst twee planeet- of maansknoopkaarten. Deze geven je aan waar je staat en waar je vraag vandaan komt. Dan trek je een kaart voor het teken en het huis en de volgende kaart die je trekt is het aspect en de duiding daarvan toont weer hoe jouw huidige situatie zich momenteel verhoudt tot je vraag.

Wat kan je kiezen

Je kunt kiezen voor de combinatie van deze trekking om inzicht te krijgen in het ontstaan van jouw situatie en de invloeden die er spelen. Het hoeft niet altijd een probleem of uitdaging op te leveren. Er kan heel goed een positieve werking spelen.

Beste manier

Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de vraag. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze legging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu