Wat staat je de komende week te wachten?

domino weekleggingMet behulp van het bijzondere domino orakel is het mogelijk om alvast een indicatie krijgen van wat jou komende week staat te wachten op algemeen vlak en op het gebied van carrière, financiën en vriendschappen/liefde. Tevens maken de stenen jou attent op de valkuilen waarmee je rekening dient te houden en bevat deze reading tal van bruikbare adviezen die je op iedere situatie kunt toepassen.

Weeklegging raadplegen

Belangrijk is dat je deze legging maar eens per week raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen. En je op deze manier je levenstandaard kunt verhogen met innerlijke rijkdom!

Uitleg domino weeklegging

De uitleg van de stenen is opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu