Vandaag is het vrijdag 22 november 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Leeuw. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Leeuw 22-11-2019

leeuw

Blijf niet hangen aan de banden die je in het verleden hebt gekweekt. Op een gegeven moment moet je gewoon verder op je eigen pad. Er kan vandaag een brief in je bus vallen die jouw leven drastisch verandert. Het kan zelfs gaan om een brief die voor iemand anders is bedoeld en gewoon fout bezorgd is. Door deze persoonlijk op het juiste adres te gaan afgeven, kan er eventueel een bijzonder contact ontstaan.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van vrijdag 22 november


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !!!


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu