Vandaag is het dinsdag 24 oktober 2017

Hieronder vind je je daghoroscoop. Klik op jouw teken en lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.
 

Daghoroscoop Ram 24-10-2017

ram

Je hebt vandaag geen gebrek aan goede ideeën, maar teken nu geen contract. Een vrouwelijk familielid kan voor enige frictie zorgen. Ga met haar open en eerlijk in gesprek. Je bent vandaag enthousiast, optimistisch en energiek. Wees je ervan bewust dat aan een relatie gewerkt moet worden, dag in dag uit. Het is in ieder geval niet iets om voor vanzelfsprekend aan te nemen. Blijf thuis, als dat gewenst is. Je hoeft er heus niet tussenuit.

Daghoroscoop Stier 24-10-2017

stier

Op het werkvlak staat je een goede dag te wachten. Het wordt druk, maar het werpt wel zijn vruchten af. Wel ben je zelf behoorlijk druk. Het thuisfront kan daar last van hebben. Zorg dat je extra tijd neemt om stoom af te blazen. Een goede kennis kan iets zeggen waardoor jij je gevleid zult voelen, maar er kan ook iets broeien. Probeer er op subtiele wijze achter te komen wat er aan de hand is. Wat een crisis lijkt kan een storm in een glas water zijn.

Daghoroscoop Tweelingen 24-10-2017

tweelingen

Met dank aan de sterren ben je vandaag heel gedreven en productief. Een goed moment dus om met je plannen en projecten aan de slag te gaan. Hoe meer je nu kunt afronden, hoe meer ruimte er ontstaat voor nieuwe dromen. Je komt misschien in actie voor een goed doel. In ieder geval wil je niet in een stoel blijven zitten en niets doen. En als je actie onderneemt, ben je daar heel tevreden mee. Als creatieveling kun je je kunst en kunde verder ontwikkelen.

Daghoroscoop Kreeft 24-10-2017

kreeft

Je bent er vandaag meer voor medestudenten of collega’s dan voor je eigen partner of gezin. Dat doe je niet bewust, maar het gebeurt wel. Probeer hier rekening mee te houden. Afspraken met vrienden worden weer zeer gezellig. Je kunt vandaag het gevoel hebben dat je door iets of iemand wordt dwarsgezeten. Het zijn echter voornamelijk je eigen twijfels die je momenteel in de weg staan. Uiteindelijk zit je dus gewoonweg jezelf in de weg.

Daghoroscoop Leeuw 24-10-2017

leeuw

Ga niet vreselijk je best zitten doen in de hoop dat je anderen tevreden stelt. En doe dat vooral niet als je met een tegennatuurlijke opdracht bezig bent. Doe de dingen omdat je er zelf gelukkig van wordt. Dat voelt pas goed. Een prima dag om je netwerk uit te breiden, zowel sociaal als zakelijk. Tijdens sociale activiteiten kan een vonk van liefde overslaan, maar dat kan ook terwijl je zaken doet. Beheersing is van belang als een relatie jou ergert.

Daghoroscoop Maagd 24-10-2017

maagd

Houd binnensmonds waar je al een tijdje over aan het tobben bent. Tact is nu uiterst belangrijk. Je verspeelt een buitenkans als je te direct bent. Houd je aan de regels; het is onwaarschijnlijk dat iemand een uitzondering voor jou maakt. Met dank aan de sterren komt er vanmiddag een einde aan het gebrek aan energie. Alles wat was vastgelopen of opgehouden, komt nu weer in beweging. Eindelijk kun je weer op volle kracht vooruit. Hoppa, ga ervoor!

Daghoroscoop Weegschaal 24-10-2017

weegschaal

Je kunt vandaag nog even lekker genieten van je plaatsje in de schijnwerpers! Met je charme en charisma kun je alles voor elkaar en iedereen om je vingers winden, zowel op je werk als daarbuiten. Laat je daarom sowieso niet ontmoedigen door tegenvallende berichten. Je zult jouw werkwijze misschien moeten aanpassen, maar de zaak is nog lang niet verloren. Houd slechts je doel voor ogen en ga door. De aanhouder wint, dat weet je toch?

Daghoroscoop Schorpioen 24-10-2017

schorpioen

Wees eerlijk tegen jouw partner. Probeer hem of haar niet naar de mond te praten, daarmee val je vroeg of laat door de mand. Ook al is het goed bedoeld, een oprecht "nee" is minder pijnlijk dan je niet gemeende "ja". De sterren voegen vandaag kracht en vitaliteit toe aan jouw charme. Je kunt indruk maken, waardoor zaken in jouw voordeel uitpakken. Alles wijst op een gezegend financieel en romantisch pad. Stop met iets wat afbreuk doet aan jouw integriteit.

Daghoroscoop Boogschutter 24-10-2017

boogschutter

Die heftige periode is achter de rug, maar je moet wel nog bijkomen van alles wat er naar de oppervlakte is gekomen. Geef jezelf alle tijd die je nodig hebt om de inzichten en veranderingen te verwerken. Het kan wel zes maanden duren voordat alles op z'n plaats gevallen is. Je zult een positievere kijk op het leven moeten ontwikkelen om jouw idealen waar te kunnen maken. Als je van tevoren al uitgaat van een mislukking, dan zal het een mislukking worden.

Daghoroscoop Steenbok 24-10-2017

steenbok

Vandaag lijkt iemand jou wel erg dwars te zitten. Waarschijnlijk is hier jaloezie in het spel, want het is wel erg toevallig allemaal. Sommige mensen kunnen zo afgunstig zijn. Dit is allesbehalve een gewone dag. De sterren halen de boel totaal overhoop en doet het ene na het andere mind-blowing inzicht naar boven borrelen. Die nieuw verworven wijsheden helpen je om het contact met de belangrijke mensen in je leven nóg verder te verdiepen.

Daghoroscoop Waterman 24-10-2017

waterman

De sterren zorgen vandaag voor een zee aan inzicht en helderheid. Mocht het je even uit balans brengen, weet dan dat het uiteindelijk juist heel bevrijdend zal werken én dat je vanzelf het evenwicht weer hervindt. Ga vandaag eens lekker uit, het liefst met een goede vriend of vriendin. Samen even uit de sleur van alledag en even helemaal bijtanken. Dan kun jij morgen met frisse energie de dag beginnen, dat kun je namelijk wel gebruiken.

Daghoroscoop Vissen 24-10-2017

vissen

Word jij niet doodmoe van die eeuwig durende ruzies en spanningen? Het is tijd dat je daarvan afstand neemt. Neem desnoods afstand van de persoon die (volgens jou) de oorzaak is. Voldoen aan de wensen van andere mensen zal je behoorlijk slecht bevallen. Houd zaken liever zelf in de hand en laat je niet manipuleren. Fluit degenen die haantje de voorste willen spelen terug, maar doe dat liefst zo vriendelijk mogelijk. Je wilt geen ruzie maken.


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu