kaartleggingen

Zit je weleens wat minder in je vel?

zigeuner-regressieleggingAls je wat minder in je vel zit is het wellicht nuttig om je te laten adviseren door een regressie kaartlegging van het Zigeuner Orakel. Het orakel dat je altijd iets geeft om over na te denken.

Weet je de oorzaak

Vaak weten we de oorzaken van onze problemen maar al te goed. Soms echter ligt er iets aan onze problemen ten grondslag waar je de vinger niet op kunt leggen. Je bent even vastgelopen, je zit in een dip, je relatie loopt niet lekker, je voelt je niet fit, etc. maar je hebt niet direct een idee hoe en waarom.

Wat kan je verwachten

Tijdens dit regressie consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier door gaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan en ontvang je een heldere beschrijving van hetgeen je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt. Deze Zigeuner regressie kaartlegging biedt niet alleen inzicht, maar zeker ook oplossingen!

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu