Om je weer op weg te helpen

zigeuner-regressieleggingIedereen zit wel eens wat minder lekker in zijn vel. Vaak weten we de oorzaken van onze problemen maar al te goed. Soms echter ligt er iets aan onze problemen ten grondslag waar je de vinger niet op kunt leggen. Je bent even vastgelopen, je zit in een dip, je relatie loopt niet lekker, je voelt je niet fit, etc. maar je hebt niet direct een idee hoe en waarom. In dat geval, om je weer wat op weg te helpen, is het wellicht nuttig om je te laten adviseren door een regressie legging van het Zigeuner Orakel. Het orakel dat je altijd iets geeft om over na te denken.

Wat kan je verwachten

Tijdens dit regressie consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier door gaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan en ontvang je een heldere beschrijving van hetgeen je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt. Deze Zigeuner regressie reading biedt niet alleen inzicht, maar zeker ook oplossingen!

Uitleg kaarten regressielegging

De uitleg van de kaarten is opgesteld door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Ze is auteur van diverse boeken, uitgegeven door uitgeverij Schors.
Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu