kaartleggingen

Onze voorspellende horoscopen

Je kunt hier verschillende voorspellende horoscopen zoals daghoroscopen, maandhoroscopen en jaarhoroscopeno online bekijken. Naast de traditionele horoscopen hebben we natuurlijk ook de Chinese horoscoop. Maar voor welke horoscoop je ook kiest, ze hebben allemaal gemeen dat ze een tipje van de sluier oplichten m.b.t. jouw toekomst en geven je wellicht net dat extra steuntje in de rug of duwtje in de juiste richting.


Jaarhoroscoop 2023

jaarhoroscoop Met de jaarhoroscoop 2023 krijg je een beeld van wat jij kunt verwachten op liefdesgebied. Maar ook op het gebied van je gezondheid en financiën worden er voorspellingen gedaan. Het is de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en België en daar kun jij nu ook gebruik van maken. Deze jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van verschillende constellaties op verschillende momenten gedurende het jaar.

» Naar de jaarhoroscoop 2023


Liefdeshoroscoop 2023 

liefdes jaarhoroscoopMet deze horoscoop kom jij er achter wat het nieuwe jaar jou gaat brengen op het gebied van liefde en vriendschappen. Hoe vergaat het jou in het nieuwe jaar in de liefde en de vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en krijg je een nieuwe liefde? Of blijf je bij je huidige liefde en ga je samen wat moois beleven?

» Naar de liefdes jaarhoroscoop 2023


Tarot horoscoop 2023

tarot-jaarhoroscoopDe tarot jaarhoroscoop laat zien wat je op basis van de door jou getrokken kaarten in de door jou gekozen periode van twaalf maanden kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

» Naar de tarot jaarhoroscoop 2023


Chinese jaarhoroscoop 2023

chinese-jaarhoroscoopDe Chinese astrologie is gebaseerd op twaalf andere dierentekens. De Chinese dierenriem wordt niet alleen gekoppeld aan uren en maanden, maar ook aan jaren. 2023 is het jaar van het Konijn en loopt van 22 januari 2023 t/m 9 februari 2024.

Konijnen zijn erg gesteld op harmonie. Ze zijn vriendelijk en hebben goede manieren. Ze zijn diplomatiek van aard en daardoor zeer geschikt als bemiddelaar. Ze doen het ook goed in het zakenleven. Ze hebben als het ware een instinct voor lucratieve kansen en zijn er dan als de kippen bij. Uiteraard draagt ook hun vermogen tot onderhandelen bij tot hun zakelijk succes.

Konijnen zijn erg gevoelig voor hun omgeving. Ze hebben behoefte aan vrede en rust. Ze hebben ook een goed oog voor schoonheid en dit zal onder andere blijken uit de spullen waarmee ze zich omringen. Op sociaal vlak geldt eigenlijk hetzelfde. Konijnen kunnen er heel slecht tegen als anderen kritiek op hen hebben, ook al zullen ze dat niet openlijk laten blijken.

Dit laatste maakt dat Konijnen zich eerder aan zullen passen dan te volharden in hun visie of handelwijze. Dit is echter een schijnbare volgzaamheid, want stiekem blijven ze hun eigen uitgangspunten trouw. Daardoor weet men nooit precies wat men aan een Konijn heeft. Intussen zijn Konijnen erg gesteld op hun gerief, en ze kunnen zelfs iets te zelftoegeeflijk zijn. Daar hoort bij dat ze niet graag lang met hetzelfde bezig zijn.

Welke invloed het Koinijn specifiek op jou heeft en hoe jij het beste kunt omgaan met zijn energie en wisselvalligheden lees je hier in jouw eigen Chinese jaarhoroscoop.

» Naar de Chinese jaarhoroscoop 2023

Meer inzicht in je leven

Voorspellende horoscopen bekijk je gemakkelijk online op kaartleggingen.nl. Deze horoscopen geven een voorspelling voor de toekomst. Je weet beter wat je kunt verwachten op verschillende gebieden in je leven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de liefde of wat je dit jaar kunt verwachten? Daar hebben wij de geschikte horoscoop voor.


Kijk ook eens bij

» de liefdes- en relatiehoroscopen

» de overige horoscopenMaandhoroscoop juni 2023

maandhoroscoopOnze maandhoroscoop gaat in op een relatief korte periode. Je kunt ook een thema tegenkomen wat een langere periode een rol gaat spelen bij je. De nadruk ligt echter op de huidige maand. Lees hier hoe je je het beste kunt voorbereiden op de nieuwe maand op het gebied van gezondheid, liefde, carrière en financiën!

» Naar de maandhoroscoop juni


Tarot maandhoroscoop

tarot maandhoroscoopDe Tarot maandhoroscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De teksten zijn adviserend en positief geschreven door door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. Mireille is o.a. bekend van radio, tv en haar websites Mireille Weet Meer en Puur Medium.

Het is een vernieuwde horoscoop, je kunt nu zelf de kaarten trekken, je krijgt daardoor een meer persoonlijke horoscoop!

» Naar de tarot maandhoroscoop


Daghoroscopen 3 juni

daghoroscoopIedere dag kun je hier de dagelijkse horoscoop voor alle dierenriemtekensen vinden en gratis lezen.. Kies je sterrenbeeld en lees wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

» Naar de dagelijkse horoscopen


Tarot 2023 op video (gratis)

mireilleHier vind je de maandvooruitzichten per sterrenbeeld voor het jaar 2023 op video. De kaarten zijn gelegd en geduid door Mireille van Rijn. Mireille heeft door middel van haar tarot en lenormandkaarten, helderziende en vooruitziende waarnemingen als medium, paragnost alle sterrenbeelden van 2023 geduid.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu