kaartleggingen

Onze voorspellende horoscopen

Je kunt hier verschillende voorspellende horoscopen zoals daghoroscopen, maandhoroscopen en jaarhoroscopen online bekijken. Naast de traditionele horoscopen hebben we natuurlijk ook de Chinese horoscoop. Maar voor welke horoscoop je ook kiest, ze hebben allemaal gemeen dat ze een tipje van de sluier oplichten m.b.t. jouw toekomst en geven je wellicht net dat extra steuntje in de rug of duwtje in de juiste richting.


Jaarhoroscoop2024

jaarhoroscoop Met de jaarhoroscoop van 2024 krijg je een beeld van wat jij kunt verwachten op liefdesgebied. Maar ook op het gebied van je gezondheid en financiën worden er voorspellingen gedaan. Deze jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van verschillende constellaties op verschillende momenten gedurende het jaar.

Er is nu ook een uitgebreide jaarhoroscoop 2024 en deze horoscoop geeft evenals de gewone jaarhoroscoop inzichten in wat je kunt verwachten in 2024. Ook op het gebied van liefde, werk, gezondheid en financiën. De duidingen zijn echter maar liefst twee keer zo uitgebreid als die in de gewone jaarhoroscoop van 2024 en is daarmee de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en België. Daar kun jij nu ook gebruik van maken.

» Naar de jaarhoroscoop 2024

» Naar de uitgebreide jaarhoroscoop 2024


Liefdeshoroscoop 2024

liefdes jaarhoroscoopMet de liefdeshoroscoop van 2024 kom jij er achter wat dit jaar jou gaat brengen op het gebied van liefde en vriendschappen. Hoe vergaat het jou in de liefde en de vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en krijg je een nieuwe liefde? Of blijf je bij je huidige liefde en ga je samen wat moois beleven?

» Naar de liefdes jaarhoroscoop 2024


Maandhoroscoop juli 2024

maandhoroscoopOnze maandhoroscoop gaat in op een relatief korte periode. Je kunt ook een thema tegenkomen wat een langere periode een rol gaat spelen bij je. De nadruk ligt echter op de huidige maand. Lees hier hoe je je het beste kunt voorbereiden op de nieuwe maand op het gebied van gezondheid, liefde, carrière en financiën!

» Naar de maandhoroscoop juli

Meer inzicht in je leven

Voorspellende horoscopen bekijk je gemakkelijk online op kaartleggingen.nl. Deze horoscopen geven een voorspelling voor de toekomst. Je weet beter wat je kunt verwachten op verschillende gebieden in je leven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de liefde of wat je dit jaar kunt verwachten? Daar hebben wij de geschikte horoscoop voor.


Kijk ook eens bij

» de liefdes- en relatiehoroscopen

» de geboortehoroscopen


Daghoroscopen 21 juli

daghoroscoopIedere dag kun je hier de dagelijkse horoscoop voor alle dierenriemtekensen vinden en gratis lezen. Kies je sterrenbeeld en lees wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

» Naar de dagelijkse horoscopen


Chinese jaarhoroscoop 2024

chinese-jaarhoroscoopDe Chinese astrologie is gebaseerd op twaalf andere dierentekens. De Chinese dierenriem wordt niet alleen gekoppeld aan uren en maanden, maar ook aan jaren. 2024 is het jaar van de Draak en loopt van 10 februari 2024 t/m 28 januari 2025.

De Draak straalt trots en levendigheid uit, met een onmiskenbaar enthousiasme en een extraverte persoonlijkheid die anderen inspireert. Zij bruisen van zelfvertrouwen en blinken uit in intelligentie en alertheid. Ze streven naar perfectie, koesteren grote ambities en spreken hun gedachten direct uit. Kritiek komt snel uit hun mond, en vergeven is niet hun sterkste kant.

De Draken bruisen van energie en handelen vaak impulsief, zonder veel geduld voor langdurige plannen. Ze omarmen het hier en nu en gedijen in het middelpunt van de aandacht, een plek waar ze graag vertoeven.

Draken genieten van sociale gelegenheden en waarderen vleierij en verleiding, met harten die ruimte bieden voor genegenheid. Hoewel ze verwachten dat vrienden betrouwbaar zijn, kunnen ze zelf soms tekortschieten in betrouwbaarheid. Ze gaan er vaak vanuit dat anderen hen alles zullen vergeven, en vaak is dat ook het geval. Soms maken Draken echter misbruik van de goedheid van hun vrienden.

Welke invloed de Draak specifiek op jou heeft en hoe jij het beste kunt omgaan met zijn energie en wisselvalligheden lees je hier in jouw eigen Chinese jaarhoroscoop.

» Naar de Chinese jaarhoroscoop 2024

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu