kaartleggingen

Toekomst voorspellen door zigeuners met speelkaarten

De Zigeuners voorspelden de mensen de toekomst met speelkaarten. Ook deden ze dit door middel van handlezen en kijken in de glazen bol.

Hoe deden zij dat?

Zij deden dit met de oeroude traditionele speelkaarten, zoals wij die ook kennen en hadden hun eigen methode om de ruiten, harten, schoppen en klaveren te interpreteren.

Hierdoor kregen ze al snel het stempel `heksen en magiërs` en werden de Zigeuners door de Europese bevolking met de nek aangekeken, want alles wat met magie en helderziendheid te maken had was natuurlijk afkomstig van de Duivel! Ze werden bewonderd, maar tegelijkertijd gevreesd. De geheimzinnige sfeer van magie en mystiek stootte veel mensen af, maar trok hen tegelijkertijd natuurlijk ook enorm aan.


Gratis dagkaart trekken

zigeuner-dagkaartTrek je gratis zigeuner dagkaart. Want of je nu wel of niet gelooft in waarzeggerij, de voorspellingen van het Zigeunerorakel zijn keer op keer verbijsterend accuraat.

» Naar de Gratis dagkaart


De Weeklegging

zigeuner-weekleggingDe Zigeuner Weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

» Naar de Weeklegging

Een bijzondere manier van kaartlezen

Het kaartlezen van zigeuners had weinig met magie te maken, maar alles met het goed gebruiken van de intuïtie van de zigeunerdames. Zij durfden op hun gevoel af te gaan en wisten dit mooi in te kleden met een spiritueel tintje. Dit was natuurlijk een goede show om klanten te trekken en ze tegelijkertijd wat angst aan te jagen, zodat men hen met rust zou laten. Het Zigeunerorakel is een bijzondere manier van kaartlezen en geeft je altijd wel iets om over na te denken.

Ook zonder specifieke vragen zijn de zigeunerkaarten interessant. Kies voor een gratis dagkaart of neem een weeklegging.


De Regressielegging

zigeuner-regressieleggingBij de Regressie legging wordt uitgebreid ingegaan op de oorzaak van je probleem en krijg je adviezen om dit op te lossen en wat je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt.

» Naar de Regressielegging


De Shuvani-reading

zigeuner-shuvani-readingMet de Shuvani-reading kun je leren goed naar je intuïtie te luisteren. Je ziet wat jouw talenten zijn en hoe jouw ontwikkeling op het spirituele pad tot dusver is verlopen en waar je nu en vooral ook de komende tijd meer aandacht aan dient te besteden.

» Naar de Shuvani-reading

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu