kaartleggingen

Welke lessen je nog moet leren

numerologie-geboortegetalHet geboortegetal uit de numerologie is, evenals de geboortehoroscoop, bepalend voor ieders leven. Aan de hand van het geboortegetal kan een duidelijke karakterisering worden gedaan van de betreffende persoon. Bovendien kan het geboortegetal vanuit die karakterisering duidelijkheid geven omtrent zaken waar je in dit leven tegenaan blijft lopen.

Het geboortegetal geeft aan welke lessen je in dit leven nog moet leren, en zal je dus tonen welke uitdagingen jouw kant op komen. Bovendien geeft het geboortegetal een mooi inzicht in hoe mensen tegen jou aan kijken, dus hoe je gezien wordt en wat voor verwachtingen mensen van jou hebben. Kennis van deze dingen kunnen je enorm helpen met de levenslessen die je te wachten staan!

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide uitleg wat je geboortegetal voor jou betekent. Opgesteld en uitgewerkt door Karla Pelgims, numerologe. De prijs voor berekening en uitleg is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je de uitleg van je geboortegetal wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "UITLEG KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de uitleg lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu