Een astrologische karakterbeschrijving

geboortehoroscoopBij de geboortehoroscoop wordt een duiding opgesteld aan de hand van het precieze tijdstip en de exacte locatie van jouw geboorte. Alleen al uit dat feit blijkt dat deze horoscoop geheel uniek is en uitsluitend op jou van toepassing. De invloed van de sterren op jouw exacte geboortemoment en -plaats zijn voor de rest van je leven van invloed. Raadpleeg deze geboortehoroscoop om te ontdekken waar je staat, en wat je te wachten staat.

De geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

Voor kinderen hebben we een speciale kinderhoroscoop.
Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten


Menu