kaartleggingen

Een astrologische karakterbeschrijving

geboortehoroscoopBij de geboortehoroscoop wordt een duiding opgesteld aan de hand van het precieze tijdstip en de exacte locatie van jouw geboorte. Alleen al uit dat feit blijkt dat deze horoscoop geheel uniek is en uitsluitend op jou van toepassing. De invloed van de sterren op jouw exacte geboortemoment en -plaats zijn voor de rest van je leven van invloed. Raadpleeg deze geboortehoroscoop om te ontdekken waar je staat, en wat je te wachten staat.

De geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

Voor kinderen is er een speciale kinderhoroscoop.

Waar is horoscoop voor bedoeld

Deze geboortehoroscoop is bedoeld om je meer inzicht te geven in de eigen mogelijkheden en beperkingen. Realiseer je echter wel, dat niets vast staat en dat je zelf degene bent die richting geeft aan je leven en zelf de beslissingen neemt. Soms zijn de invloeden van de verschillende planeten tegenstrijdig. Bedenk daarbij dat mensen soms tegenstrijdige eigenschappen bezitten, jij en je partner dus ook! Dit is dus heel normaal.

Je kunt de geboortehoroscoop gebruiken als leidraad voor jezelf met je goede en minder goede kanten. We willen nog wel benadrukken dat de sterren niet dwingen, maar wel welwillend maken. Ze geven sterke kosmische invloeden aan, waar je al dan niet gebruik van kunt maken.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de de invloeden die de planeten op jou hebben. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu