kaartleggingen

Inzicht in mogelijkheden en beperkingen van je relatie

relatiehoroscoopDeze relatiehoroscoop geeft inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van je relatie. Realiseer je echter wel, dat niets vast staat en dat je zelf degene bent die richting geeft aan je leven en zelf de beslissingen neemt.

Soms zijn de invloeden van de verschillende planeten tegenstrijdig. Bedenk daarbij dat mensen soms tegenstrijdige eigenschappen bezitten, jij en je partner dus ook! Dit is dus heel normaal.

Je kunt de relatiehoroscoop gebruiken als leidraad voor je relatie met zijn goede en minder goede kanten. We willen nog wel benadrukken dat de sterren niet dwingen, maar wel welwillend maken. Ze geven sterke kosmische invloeden in de relatie aan, waar je al dan niet gebruik van kunt maken.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de de invloeden die de planeten op jouw relatie hebben. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu