kaartleggingen

Tarot jaarlegging raadplegen

tarot-jaarlegging Deze jaar kaartlegging laat zien wat je in een periode van twaalf maanden kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Goed voorbereid aan de door jou gekozen 12 maanden beginnen

Trek de kaarten en ontvang de uitleg voor 12 maanden waarbij je zelf bepaalt in welke maand en in welk jaar de legging ingaat.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek.

Werkwijze

Wil je de duiding van de tarotkaarten van de de door jou gekozen 12 maanden lezen, vul dan na betaling de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op de begindatum van de kaartlegging, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen met daarbij een uitgebreide duiding.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu