kaartleggingen

Tarot jaarlegging raadplegen

tarot-jaarlegging Deze jaar kaartlegging laat zien wat je in een periode van twaalf maanden kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Gewijzigde opzet t.o.v. vorige jaren.

Je kunt nu zelf de kaarten trekken, je krijgt daardoor een meer persoonlijke kaartlegging! Voorheen kon je de jaarlegging alleen bekijken voor een kalenderjaar, maar nu voor 12 maanden waarbij je zelf bepaalt vanaf welke maand en welk jaar de kaartlegging ingaat.

Goed voorbereid aan de komende 12 maanden beginnen

Belangrijk is dat je deze kaartlegging maar eens per 12 maanden raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en goed voorbereid aan de de komende 12 maanden kunt beginnen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte tarotkaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot, de voorspellingen die gedaan worden zijn erg breed, carrière, financiën, relaties, kansen en mogelijkheden.

Werkwijze

Wil je de duiding van de tarotkaarten van de de door jou gekozen 12 maanden lezen, vul dan na betaling de vereiste gegevens in, concentreer je vervolgens op de begindatum van de kaartlegging, klik dan op drie kaarten uit het deck en je ziet de door jou getrokken kaarten verschijnen met daarbij een uitgebreide duiding.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu