Vandaag is het woensdag 22 mei 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Boogschutter. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Boogschutter 22-05-2019

boogschutter

Het is niet goed om al te lange tijd met je hoofd bezig te zijn. Soms moeten we terug naar de basis en letterlijk met onze handen in de grond wroeten. Het kan goed zijn om de tuin eens een goede beurt te geven. Heb je daar geen zin in, stamp dan eens een paar keer met je voeten stevig op de grond. Ook dit zal je terugbrengen op moeder aarde. Als dingen niet lukken, wees dan een beetje nuchter. Gevoel voor humor en gezond verstand zullen je namelijk een stuk verder brengen.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van woensdag 22 mei


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu