Vandaag is het vrijdag 19 juli 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Boogschutter. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Boogschutter 19-07-2019

boogschutter

Probeer vandaag kalm te blijven bij die ene tegenvaller. Je baalt natuurlijk als een stekker, maar het is beter om je niet mee te laten slepen door je emoties. Denk rustig na en maak slim gebruik van de steken die de ander laat vallen. Wanneer je ontploft, heb je er waarschijnlijk alleen jezelf mee. Blijf wat afstandelijk en op de oppervlakte en probeer jezelf er niet persoonlijk door geraakt te voelen. Ga het zelf dus ook niet persoonlijk op de ander spelen.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van vrijdag 19 juli


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu