Vandaag is het donderdag 19 september 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Boogschutter. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Boogschutter 19-09-2019

boogschutter

Als je op het punt staat om iemand om hulp te vragen, denk dan nog even goed na. Weet aan wie je het vraagt, want voor je het weet is die persoon je hele leven aan het regelen. Blijf dus verre van een controlfreak die het heerlijk vindt om jouw leven uit te stippelen en die denkt het beste te weten wat goed voor jou is. Als iemand die grenzen toch overschrijdt, wees dan ook duidelijk. Geef gewoon aan hoe ver iemand kan gaan. Gelukkig sta je over een tijdje steviger in je schoenen.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van donderdag 19 september


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu