Vandaag is het maandag 13 juli 2020

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Boogschutter. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Boogschutter 13-07-2020

boogschutter

In de liefde gaat het niet zo voortvarend en op sociaal vlak gaat het ook al niet veel beter. Er zou wel eens een ruzie kunnen ontstaan. Helaas kun je die dit keer niet lijmen met jouw vlotte babbel. Wanneer je een grote uitgave hebt gedaan, kun je verwachten dat je daar nog enige tijd de consequenties van moet dragen. Er staan je namelijk altijd onverwachte uitgaven te wachten. Ook zul je zo nu en dan iets leuks willen doen en ook dat kost geld.

Wil je meer weten wat deze dag in petto heeft dan kan je de uitgebreide daglegging raadplegen. Ook een weeklegging is mogelijk. Je krijgt dan inzicht in wat iedere dag in de komende week gaat brengen.

Je kunt op deze site ook terecht voor een live consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van maandag 13 juli


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !!!


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu