Vandaag is het vrijdag 22 november 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Boogschutter. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Boogschutter 22-11-2019

boogschutter

Zorg ervoor dat je eerlijk blijft en vertel altijd de waarheid. Hoe pijnlijk dat soms ook kan zijn. Niet alles hoeft altijd in jouw voordeel te zijn, als je maar eerlijk bent. Dat waarderen je vrienden ook aan jou. Bepaalde successen zijn vandaag niet geheel ondenkbeeldig, maar je zult er wel je best voor moeten doen. Gelukkig heb je al wat voorwerk gedaan, het is dus niet zo moeilijk meer.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van vrijdag 22 november


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !!!


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu