kaartleggingen

Tarot kaartleggingen voor liefde en relaties

Voor leggingen die niet specifiek over liefde en relaties gaan hebben we een apart overzicht gemaakt: tarotleggingen divers.Winnen

winnenAls je één van de op deze pagina genoemde kaartleggingen koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.


Weeklegging liefde

tarot-weeklegging-liefdeDeze tarot liefdes weeklegging vertelt je alles over de liefde en je relaties voor de komende week.


Het liefdesinzicht

tarot-liefdesinzichtDe tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand.


De liefdesvraag

tarot-liefdesvraagDe liefdesvraag tarotlegging geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

De relatielegging

tarot-relatie-leggingDe Tarot Relatielegging richt zich op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Deze legging hoeft niet per definitie van toepassing te zijn op een liefdesrelatie.


De liefdeslegging-nieuwe duidingen

geliefdenDe liefdeslegging geeft zicht op je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over wat er gaande is, welke obstapels er zijn en waar je aandacht aan moet schenken.


Dagkaart liefde trekken

tarot-dagkaart-liefdeAls je wilt weten wat er op liefdegebied kan spelen of als je een bepaalde keuze moet maken, trek dan gratis je dagkaart liefde. Jouw thema van de dag wordt hier getoond en geeft je aanwijzingen hoe je je op moet stellen of waar je op moet letten.Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar de consulenten

Altijd een antwoord

Door de verschillende tarotreadings en legpatronen vind je altijd het antwoord op je vragen. Of deze nu gaan over vriendschappen, liefde, financiën, werk, welzijn of welk onderwerp dan ook: voor iedere vraag is een specifieke online tarot kaartlegging voor handen!


Menu