Vijf uitgebreide inzichten

tarot-liefdesinzichtMet onze tarotlegging het liefdesinzicht krijg je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Dit kan gaan over je huidige partner of over een nieuwe liefde die je gaat ontmoeten. Deze kaarten geven je duidelijkheid over de huidige situatie. Je krijgt ook advies over wat je binnen de liefde wel en niet moet doen en wat de maand je gaat brengen.

Beschrijving van de kaarten

De kaarten zijn beschreven door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. Ze is schrijfster van diverse boeken waaronder het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot', uitgegeven bij uitgever A3 boeken.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot, de voorspellingen die gedaan worden zijn erg breed en gaan over kansen en mogelijkheden.

Werkwijze

Trek na betaling de kaarten. De kaarten die verschijnen zijn door jou getrokken en geven je persoonlijke inzichten over de situatie of een kwestie in de liefde. Vaak bevestigen de kaarten wat je onbewust al wel voelde. De antwoorden zullen je adviezen en duidelijkheid geven; neem het tot je, het zal je bewuster maken en handvatten en helderheid geven.Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

JA, IK WIL DE TAROTREADING BEKIJKEN

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu