kaartleggingen

Vijf uitgebreide inzichten

tarot-liefdesinzichtMet onze tarot kaartlegging het liefdesinzicht krijg je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Dit kan gaan over je huidige partner of over een nieuwe liefde die je gaat ontmoeten. Deze kaarten geven je duidelijkheid over de huidige situatie. Je krijgt ook advies over wat je binnen de liefde wel en niet moet doen en wat de maand je gaat brengen.

Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend heeft de kaarten beschreven. Ze is schrijfster van diverse boeken waaronder het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot'.

Werkwijze

Trek na betaling de tarotkaarten. De kaarten die verschijnen zijn door jou getrokken en geven je persoonlijke inzichten over de situatie of een kwestie in de liefde. Vaak bevestigen de kaarten wat je onbewust al wel voelde. De antwoorden zullen je adviezen en duidelijkheid geven; neem het tot je, het zal je bewuster maken en handvatten en helderheid geven.Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding van de legging lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu