kaartleggingen

Contact met engelen op je levenspad

engelen-adviesleggingDe Engelen advies kaartlegging helpt je contact te maken met twee engelen die jou willen bijstaan op je levenspad. Vraag hen je te helpen de juiste engelenkaart te trekken en jou de komende tijd bij te staan. Ze zijn er altijd voor je, je hoeft je slechts tot hun te wenden. De eerste engel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede engel helpt je om iets nieuws in de wereld te zetten, vernieuwing te brengen in je leven. Als je de belemmeringen weghaalt, opent zich een geheel nieuw pad. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze engelen. Je mag natuurlijk je eigen woorden kiezen.

Echte kaarten of weergave op de computer

De engelenkaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. In beide gevallen is de werking van de kaarten identiek.

Uitleg van de kaarten

Renée Merkestijn heeft de uitleg van de engelenkaarten beschreven. Zij is energetisch therapeute en coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het handboek Lenormandkaarten, dat is uitgegeven via Gigaboek, en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs

Werkwijze

Deze kaartlegging werkt het beste wanneer je je concentreert op je huidige situatie. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om de uitspraken van de kaarten te gebruiken..

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Renée Merkestijn. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu