Ondersteuning van de engelen

engelen-adviesleggingDe Engelen advieslegging helpt je contact te maken met twee engelen die jou willen bijstaan op je levenspad. Vraag hen je te helpen de juiste advieskaart te trekken en jou de komende tijd bij te staan. Ze zijn er altijd voor je, je hoeft je slechts tot hun te wenden. De eerste engel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede engel helpt je om iets nieuws in de wereld te zetten, vernieuwing te brengen in je leven. Als je de belemmeringen weghaalt, opent zich een geheel nieuw pad. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze engelen. Je mag natuurlijk je eigen woorden kiezen.

Kaartlegging teksten

De teksten voor de Engelen advieslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten en van de schriftelijke cursussen Kaartlezen met Lenormand en Omgaan met Hooggevoeligheid bij het Centrum voor Afstandsonderwijs.Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu