Vandaag is het vrijdag 22 november 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Weegschaal. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Weegschaal 22-11-2019

weegschaal

Je mag je gerust wat geƫmancipeerder opstellen. Je hoeft niet over je heen te laten lopen. Wees zeker van je zaak en straal dat ook uit. Dat is heus niet meteen arrogantie. Doet iemand jou vandaag een aanbod, wijs dat dan niet meteen van de hand, ook al lijkt het in eerste instantie onaantrekkelijk. Het geluk zit je in dit opzicht mee, zelfs als de voorwaarden erg slecht lijken te zijn.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van vrijdag 22 november


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !!!


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu