kaartleggingen

Waar sta jij op het pad van je leven

weg-naar-jezelfDe Weg Naar Jezelf geeft je een dieper perspectief in waar je staat op het pad van je leven. Als mens bevind jij je altijd op een zekere weg, een speciaal pad. Het draait allemaal om de groei en de ontwikkeling. Bij `De Weg Naar Jezelf` gaat het over een duiding waar op dit pad jij je bevindt, ten aanzien van je innerlijke groei, je totale ontwikkeling, of de les die je tijdens dit leven moet leren.

Trekking van de kaarten geleid door je Gidsen

Bij de trekking van de tarotkaarten wordt je geleid door je Gidsen die je op dit pad bijstaan. Het wordt allemaal ook gestuurd door je Hogere Zelf. Hierbij toont de legging jouw huidige situatie en kan ook aanduiden waar je nog aandacht aan mag besteden. Er wordt aangegeven wat je juist goed doet, of wat je belemmert. Er kan ook naar de toekomst worden gekeken. Het is een legging welke symbolisch is voor de reis die de Ziel hier op aarde aflegt. Deze reis gaat beginnen bij de Dwaas en doorloopt verschillende fases, in de Tarot door kaarten verbeeld. Je kunt de kaartlegging zo vaak doen als je maar wilt.

Bij deze tarot kaartlegging zijn de duiding en de betekenis van de kaarten op hun respectievelijke plaatsen opgesteld en uitgewerkt door Wendy`Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of dat het weergaven zijn op de computer. Hierbij is de werking van de Tarot identiek.

Kosten van deze unieke tarot kaartlegging

Deze tarotlegging is een unieke, persoonlijke en zeer uitgebreide kaartlegging. De legging kost slechts € 3,95. Je kunt betalen vanuit Nederland met iDeal, en vanuit België met Bancontact.

Werkwijze

Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de vraag. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu