Krijg nu inzicht in je liefdesleven

tarot-liefdesleggingDe tarot liefdeslegging is een geweldige hulpmiddel voor het verkrijgen van inzicht in je liefdesleven. Het geeft een helder beeld van de huidige situatie, de obstakels die je tegenkomt en waar je aandacht aan moet besteden. Bovendien bevat het adviezen en wijst het je op kansen die je kunt benutten om je liefdesleven te versterken.

Werkwijze

Concentreer je na betaling, voordat je de kaarten trekt, op de vraag wat er gaande is in de liefde, welke obstakels er mogelijk zijn en wat de aandacht verdient. Als je de kaarten getrokken hebt, krijg je een duidelijk uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door nieuwe kundige tarotistes waarmee we nu samenwerken.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging bekeken hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

JA, IK WIL DE TAROTREADING BEKIJKEN

 

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu