kaartleggingen

tarot-liefdesleggingDe tarot liefdes kaartlegging is een schitterend hulpmiddel voor het verkrijgen van inzicht in je liefdesleven. Het geeft een helder beeld van de huidige situatie, de obstakels die je tegenkomt en waar je aandacht aan moet besteden.

Adviezen en kansen benutten

Bovendien bevat het adviezen en wijst het je op kansen die je kunt benutten om je liefdesleven te versterken.

Wat is er gaande

Concentreer op de vraag wat er gaande is in de liefde, welke obstakels er mogelijk zijn en wat de aandacht verdient. Als je de kaarten getrokken hebt, krijg je een duidelijk uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door nieuwe kundige tarotistes waarmee we nu samenwerken.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu