kaartleggingen

Je levensles

britaWe hebben in dit leven allemaal een levensles te leren. In de levensles-horoscoop lees je wat er voor jou op je levenspad ligt. Soms zijn er misschien barrières, soms gaat alles vanzelf. Hoe jij hiermee omgaat is een bewuste keuze. Wat mag je in dit leven gaan toevoegen en wat heb je al geleerd?

» Naar Je Levensles


Sterrenbeelden volwassenen

sterrenbeeldenHet sterrenbeeld waar je toe behoort, wordt in essentie bepaald door de positie van de zon in de dierenriem. Elk sterrenbeeld vertoont bepaalde basispersoonlijkheidskenmerken. Hoewel deze kenmerken vaak van toepassing zijn, kunnen er bij algemene sterrenbeeldinterpretaties situaties zijn waarbij ze niet volledig overeenkomen. Hier vind je de algemene eigenschappen van je sterrenbeeld. Voor een gedetailleerdere interpretatie wordt aangeraden om een korte geboortehoroscoop of voor nog meer inzicht een uitgebreide geboortehoroscoop te raadplegen.

» Naar de sterrenbeelden


Sterrenbeelden van kinderen

kindersterrenbeeldenAls je dieper inzicht wilt krijgen in het gedrag van je kind, kan het waardevol zijn om naar de kindersterrenbeelden te kijken. Het sterrenbeeld van een kind wordt uiteraard ook bepaald door het teken van de dierenriem waarin de zon zich bevond op het moment van zijn of haar geboorte maar wordt wat anders geduid. Maar veel karaktereigenschappen kunnen worden afgeleid van het sterrenbeeld. Voor een gedetailleerdere interpretatie wordt aangeraden om een korte kinderhoroscoop of voor nog meer inzicht een uitgebreide kinderhoroscoop te raadplegen.

» Naar de kinder sterrenbeelden

Kijk ook eens bij

» de voorspellende horoscopen

» de geboortehoroscopen

» de liefdes- en relatiehoroscopen


Beschrijving van de ascendanten

ascendantDe ascendant is het sterrenbeeld dat precies aan de horizon opkomt op het moment van je geboorte. De ascendant heeft betrekking op je uiterlijke verschijning en hoe je jezelf presenteert aan de buitenwereld. Het geeft niet zozeer weer wie je bent, maar eerder hoe je door anderen wordt waargenomen. Bij de beschrijvingen kan je de betekenis van je ascendant lezen en ontdekken hoe dit je sterrenbeeld aanvult. Als je je ascendant niet weet kan je die daar laten berekenen.

» Naar de beschrijvingen


Chinese dierenriem

chinese-dierenriemDe Chinese horoscoop staat bekend om zijn unieke benadering, waarbij geen sterrenbeelden, maar dieren de hoofdrol spelen. Elk jaar wordt ruwweg vertegenwoordigd door een specifiek dier in de Chinese Zodiac, die samen met de principes van Yin-Yang en de Chinese elementen een uniek teken vormt voor een bepaalde periode.

Hoewel de precisie van de Chinese astrologie enigszins af lijkt te nemen omdat een teken ongeveer een jaar duurt voordat het verandert, blijken er opvallend veel treffende en herkenbare elementen te zijn die uit de Chinese horoscoop naar voren komen. Deze oude traditie biedt waardevolle inzichten in persoonlijkheden, relaties en levenspaden op basis van de specifieke dierlijke tekens en hun interactie met Yin-Yang en de elementen. Het is een fascinerende manier om meer te begrijpen over jezelf en anderen, evenals om de kosmische invloeden op je leven te verkennen.

» Naar Chinese dierenriem

Horoscooptekening

horoscooptekeningEen horoscooptekening is een visuele weergave van de posities van de planeten op het exacte moment van je geboorte. Bovendien toont het de onderverdeling in de 12 huizen van de horoscoop, waarbij elk huis een specifiek levensgebied vertegenwoordigt. Daarnaast worden de aspecten in de horoscoop weergegeven, die de verbindingen en relaties tussen de planeten illustreren.

Een horoscooptekening wordt door astrologen gebruikt voor astrologische analyse en interpretatie.

» Naar de horoscooptekening


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu