Wat vind je hier

Op deze overzichtspagina vind je alle horoscopen die niet passen onder de voorspellingen of de liefdes en relatiehoroscopen.


Geboortehoroscoop

geboortehoroscoopDe geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

» Naar de geboortehoroscoop


Kinderhoroscoop

kinderhoroscoopDe kinderhoroscoop behandelt dezelfde gebieden als de reguliere horoscoop, maar de interpretatie is primair gericht vanuit het perspectief van een kind. Natuurlijk zijn het sterrenbeeld en de ascendant van belang, en er wordt bovendien extra aandacht aan de invloed van de maan op het kind geschonken. Via deze astrologische weg kan duidelijk worden waar bepaalde karaktertrekken vandaan komen, en de horoscoop helpt de ouder met zekere eigenschappen om te gaan.

» Naar de kinderhoroscoop

Kijk ook eens bij

» de voorspellende horoscopen

» de liefdes- en relatiehoroscopenMeer horoscopen (gratis)

» Horoscooptekening

» Sterrenbeelden

» Kindersterrenbeelden

» Berekening ascendant

» Beschrijving ascendanten

» Chinese dierenriem


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulentenMenu