kaartleggingen

Wat vind je hier

Op deze overzichtspagina vind je een korte beschrijving van de geboortehoroscoop en de kinderhoroscoop en verwijzingen naar de gratis horoscopen elders op de site.


Geboortehoroscoop

geboortehoroscoopDe geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

» Naar de geboortehoroscoop


Uitgebreide geboortehoroscoop

Er is nu ook een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving die gebaseerd is op jouw persoonlijke geboortegegevens. De geboortehoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Deze unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties. Deze geboortehoroscoop bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop.

De uitgebreide geboortehoroscoop bestaat uit circa 35 A4 pagina's. De prijs bedraagt ter introductie nu slechts € 19,95 en je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

» Naar de uitgebreide geboortehoroscoop


Kinderhoroscoop

kinderhoroscoopDe kinderhoroscoop behandelt dezelfde gebieden als de reguliere horoscoop, maar de interpretatie is primair gericht vanuit het perspectief van een kind. Natuurlijk zijn het sterrenbeeld en de ascendant van belang, en er wordt bovendien extra aandacht aan de invloed van de maan op het kind geschonken. Via deze astrologische weg kan duidelijk worden waar bepaalde karaktertrekken vandaan komen, en de horoscoop helpt de ouder met zekere eigenschappen om te gaan.

» Naar de kinderhoroscoop

Kijk ook eens bij

» de voorspellende horoscopen

» de liefdes- en relatiehoroscopenMeer horoscopen (gratis)

» Horoscooptekening

» Sterrenbeelden

» Kindersterrenbeelden

» Berekening ascendant

» Beschrijving ascendanten

» Chinese dierenriemUitgebreide kinderhoroscoop

Deze unieke zeer uitgebreide kinderhoroscoop is een geboortehoroscoop speciaal voor kinderen tot ca. 12 jaar. De kinderhoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

De kinderhoroscoop is een gepersonaliseerde horoscoop, waarin de naam van het kind steeds terugkomt. De kinderhoroscoop kan als leidraad dienen bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Het laat ouders en/of verzorgers zien wat de sterke en minder sterke eigenschappen van het kind zijn en welke eigenschappen mogen worden gestimuleerd.

Meestal beperkt men zich bij een kinderhoroscoop tot een duiding van de planeten in de tekens en de ascendant, maar in deze horoscoop worden ook de duidingen opgenomen van de huizen en de aspecten. Mocht je niet weten wat dit inhoudt dan kun je dat lezen in de korte beschrijving van de astrologie, want naast de persoonlijke horoscooptekening en de persoonlijke kinderhoroscoop ontvang je die ook.

De uitgebreide kinderhoroscoop bestaat uit circa 30 A4 pagina's. De prijs bedraagt ter introductie nu slechts € 19,95 en je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

» Naar de uitgebreide kinderhoroscoop

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulentenMenu