kaartleggingen

Unieke astrologische karakterbeschrijving

geboortehoroscoopDeze unieke, zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving is gebaseerd op jouw persoonlijke geboortegegevens. De geboortehoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Over deze uitgebreide geboortehoroscoop

De unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties. Deze geboortehoroscoop bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop.

Het kan soms verwarrend zijn wanneer je merkt dat verschillende eigenschappen in je horoscoop tegenstrijdig lijken te zijn. Dit weerspiegelt simpelweg de complexiteit van mensen, die een breed scala aan eigenschappen en emoties bezitten. Iedereen heeft tegenstrijdige aspecten in hun persoonlijkheid, en dat is volkomen normaal. Het is juist deze diversiteit die ons als individuen uniek maakt.

Geboortehoroscoop laten maken

Je geboortehoroscoop op basis van de westerse astrologie kan je bij ons eenvoudig online laten maken. De standen van de planeten voor jouw unieke geboortehoroscoop worden door geavanceerde astrologische software berekend en vervolgens geduid. Jouw unieke geboortehoroscoop bestaat uit circa 35 A4 pagina's. Je kunt deze horoscoop nu kopen voor de uitzonderlijk lage prijs van slechts € 9,95. Elders betaal je aanzienlijk meer voor een dergelijke uitgebreide horoscoop. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.


Als je deze horoscoop gaat kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu