kaartleggingen

Wat vind je hier

Op deze pagina vind je een korte beschrijving van de geboortehoroscoop, de uitgebreide geboortehoroscoop, de kinderhoroscoop en de uitgebreide kinderhoroscoop .


Geboortehoroscoop volwassene

geboortehoroscoopDe geboortehoroscoop toont een astrologische karakterbeschrijving die een beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Je krijgt een beschrijving van je sterrenbeeld en van de planeten Maan t/m Saturnus in het teken waarin ze bij jou staan.

» Naar de geboortehoroscoop


Uitgebreide geboortehoroscoop

Er is nu ook een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving die gebaseerd is op jouw persoonlijke geboortegegevens. De geboortehoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Deze unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties.

Het kan soms verwarrend zijn wanneer je merkt dat verschillende eigenschappen in je horoscoop tegenstrijdig lijken te zijn. Dit weerspiegelt simpelweg de complexiteit van mensen, die een breed scala aan eigenschappen en emoties bezitten. Iedereen heeft tegenstrijdige aspecten in hun persoonlijkheid, en dat is volkomen normaal. Het is juist deze diversiteit die ons als individuen uniek maakt.

Deze geboortehoroscoop bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop en bestaat uit circa 35 A4 pagina's. Je kunt deze horoscoop nu kopen voor de uitzonderlijk lage prijs van slechts € 9,95. Elders betaal je aanzienlijk meer voor een dergelijke uitgebreide horoscoop. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

» Naar de uitgebreide geboortehoroscoop


Geboortehoroscoop kind

kinderhoroscoopDe kinderhoroscoop behandelt dezelfde gebieden als de reguliere horoscoop, maar de interpretatie is primair gericht vanuit het perspectief van een kind. Natuurlijk zijn het sterrenbeeld en de ascendant van belang, en er wordt bovendien extra aandacht aan de invloed van de maan op het kind geschonken. Via deze astrologische weg kan duidelijk worden waar bepaalde karaktertrekken vandaan komen, en de horoscoop helpt de ouder met zekere eigenschappen om te gaan.

» Naar de kinderhoroscoop

Kijk ook eens bij

» de voorspellende horoscopen

» de liefdes- en relatiehoroscopen


Uitgebreide kinderhoroscoop

Deze unieke zeer uitgebreide kinderhoroscoop is een geboortehoroscoop speciaal voor kinderen tot ca. 12 jaar. De kinderhoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

De kinderhoroscoop is een gepersonaliseerde horoscoop, waarin de naam van het kind steeds terugkomt. De kinderhoroscoop kan als leidraad dienen bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Het laat ouders en/of verzorgers zien wat de sterke en minder sterke eigenschappen van het kind zijn en welke eigenschappen mogen worden gestimuleerd.

Het kan soms verwarrend zijn wanneer je merkt dat verschillende eigenschappen in de horoscoop tegenstrijdig lijken te zijn. Dit weerspiegelt simpelweg de complexiteit van mensen. Iedereen heeft tegenstrijdige aspecten in hun persoonlijkheid, dus kinderen ook, en dat is volkomen normaal. Het is juist deze diversiteit die ons als individuen uniek maakt.

Meestal beperkt men zich bij een kinderhoroscoop tot een duiding van de planeten in de tekens en de ascendant, maar in deze horoscoop worden ook de duidingen opgenomen van de huizen en de aspecten. Mocht je niet weten wat dit inhoudt dan kun je dat lezen in de korte beschrijving van de astrologie, want naast de persoonlijke horoscooptekening en de persoonlijke kinderhoroscoop ontvang je die ook.

De uitgebreide kinderhoroscoop bestaat uit circa 30 A4 pagina's. Je kunt deze horoscoop nu kopen voor de uitzonderlijk lage prijs van slechts € 9,95. Elders betaal je aanzienlijk meer voor een dergelijke uitgebreide horoscoop. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

» Naar de uitgebreide kinderhoroscoop

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten


Menu