kaartleggingen

Unieke geboortehoroscoop voor kinderen tot ca. 12 jaar

kinderhoroscoopDeze unieke zeer uitgebreide kinderhoroscoop is een geboortehoroscoop speciaal voor kinderen tot ca. 12 jaar. Deze kinderhoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Over deze uitgebreide kinderhoroscoop

De unieke en zeer uitgebreide kinderhoroscoop is een gepersonaliseerde horoscoop, waarin de naam van het kind steeds terugkomt. De kinderhoroscoop kan als leidraad dienen bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Het laat ouders en/of verzorgers zien wat de sterke en minder sterke eigenschappen van het kind zijn en welke eigenschappen mogen worden gestimuleerd.

Het kan soms verwarrend zijn wanneer je merkt dat verschillende eigenschappen in de horoscoop tegenstrijdig lijken te zijn. Dit weerspiegelt simpelweg de complexiteit van mensen. Iedereen heeft tegenstrijdige aspecten in hun persoonlijkheid, dus kinderen ook, en dat is volkomen normaal. Het is juist deze diversiteit die ons als individuen uniek maakt.

Wat maakt deze horoscoop uniek

Meestal beperkt men zich bij een kinderhoroscoop tot een duiding van de planeten in de tekens en de ascendant, maar in deze horoscoop worden ook de duidingen opgenomen van de huizen en de aspecten. Mocht je niet weten wat dit inhoudt dan kun je dat lezen in de korte beschrijving van de astrologie, want naast de persoonlijke horoscooptekening en de persoonlijke kinderhoroscoop ontvang je die ook.

Kinderhoroscoop laten maken

De kinderhoroscoop op basis van de westerse astrologie kan je bij ons eenvoudig online laten maken. De standen van de planeten voor de unieke kinderhoroscoop worden door geavanceerde astrologische software berekend en vervolgens geduid. De horoscoop bestaat uit circa 30 A4 pagina's. Je kunt deze horoscoop nu kopen voor de uitzonderlijk lage prijs van slechts € 9,95. Elders betaal je aanzienlijk meer voor een dergelijke uitgebreide horoscoop. Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.


Als je deze horoscoop gaat kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu