kaartleggingen

Krijg nu inzicht over een uitgebreide periode

tarot-verleden-heden-toekomstKrijg nu inzicht met de Verleden, Heden en Toekomst Tarot kaartlegging over een uitgebreide periode. Deze kaartlegging richt zich op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Er wordt gebruik gemaakt van drie kaarten die het verleden, het heden en de toekomst vertegenwoordigen. Daardoor kan de rode draad van de situatie bloot worden gelegd.

Het verleden

Het verleden geeft je informatie over de wijze waarop je met het onderwerp bent omgegaan. Tevens zegt het iets over de daarbij behorende ervaringen of levenslessen (of de confrontatie met het probleem).

Het heden

Het heden vertelt je hoe je het in je huidige situatie tegenkomt en hoe je daar het beste zelf richting aan kunt geven (de acceptatie).

De toekomst

De toekomst geeft aan wat er nog voor je in het verschiet ligt als je op de ingeslagen weg verder gaat, maar waar je ook nu nog bewust invloed op kunt uitoefenen als je veranderingen wilt aanbrengen (de integratie).

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier trekt, zijn aan je gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of de kaarten echte kaarten zijn of digitale kaarten. De werking van de Tarot is hierbij identiek. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om er iets mee te doen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze kaartlegging wil doen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "DOORGAAN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de kaarten trekken en de duiding lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.


Menu