kaartleggingen

Verschillende soorten tarotleggingen

Op onze website bieden wij verschillende soorten tarotreadings en verschillende legpatronen aan.

Voor tarot en liefde & relaties hebben we een apart overzicht gemaakt.Dagkaart trekken

tarot-dagkaartWanneer je voor een bepaalde keus staat, verwacht in een zekere situatie te komen, of gewoon voor het leuke, kun je hier gratis je dagkaart trekken.


Winnen

winnenAls je één van de hier genoemde kaartleggingen voor slechts € 1,99 koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.


De weeklegging

tarot-weekleggingDe algemene weeklegging geeft je een indruk wat voor situaties je kunt verwachten in de komende week.


De ster tarotlegging

tarot-sterDe tarotlegging de ster geeft je vijf duidelijke inzichten over een bestaande situatie, geeft advies over wat je daarin beter wel en niet kunt doen, wat meewerkt en waartoe het tussen nu en een maand zal leiden.


Verleden-heden-toekomst

tarot-verleden-heden-toekomstDe Verleden, Heden en Toekomst Tarotlegging biedt inzichten die een uitgebreide periode bestrijken. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.

Tarotkaarten voor meer zelfinzicht

De Tarotkaarten zijn ooit ontstaan in het oude Egypte. Tenminste, dat denkt men. Maar zeker weten doet niemand het. Tarot legging bestaat uit een set van 78 mysterieuze kaarten die al eeuwen lang gebruikt worden om duidelijkheid te scheppen in bepaalde situaties. Je kunt er meer zelfinzicht mee krijgen en je kunt er zelfs de toekomst mee voorspellen!


Uitgebreide daglegging

tarot-daglegging uitgebreidEen nieuwe kaartlegging voor de dagen dat je graag wat meer grip en houvast zou willen hebben. Je kunt hier zelf de gewenste datum opgeven.De poort tarotlegging

tarot-poortHet kan zo maar eens gebeuren dat je jezelf in een situatie vindt die je boven het hoofd gaat. De Poort Tarotlegging is een speciale toepassing van de Tarot die in dit soort situaties helderheid en aanwijzingen kan bieden.


Het kruis

tarot-kruisDe diepgaande Tarotlegging Het Kruis is in eerste instantie gericht op de toekomst. Deze legging kan suggesties aan de hand doen die een oplossing van een situatie inluiden.


De blinde vlek

tarot-blinde-vlekDe blinde vlek biedt inzicht in de overeenkomsten en verschillen waar het gaat om je zelfbeeld en de wijze waarop je door anderen gezien wordt. Deze legging legt soms gevoelige waarheden bloot of kan extra bevestiging bieden.


Het gevoelsleven

tarot-gevoelslevenDe uitgebreide tarotlegging Het Gevoelsleven is een zeer inzichtelijke legging. Zij gaat diep in op emotionele zaken die mogelijk spelen en hoe jij je emotioneel kan ontplooien om met deze zaken om te gaan.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveOok kun je bij kaartleggingen.nl terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.

Naar alle consulenten

Menu