kaartleggingen

Een bijzondere manier van kaartlezen

Op de engelenkaarten vind je de aartsengelen die altijd voor je klaarstaan. Concentreer je op hun hulp, vraag hen jou te helpen de juiste engelenkaart te kiezen. Na het klikken verschijnen de engelen die jou nu het beste kunnen helpen. Door ze aan te klikken kun je hun boodschap lezen. Bij deze boodschap vind je een aanroeping, waarmee je hen kunt vragen je bij te staan de komende tijd.


Engelen Advieslegging

engelen-adviesleggingDe Engelen Advieslegging helpt je contact te maken met twee engelen die jou willen bijstaan op je levenspad. Vraag hen je te helpen de juiste advieskaart te trekken en jou bij te staan.

» Naar de Engelen Advieslegging


Engelen Levenslegging

engelen-levenslegging In de Engelen Levenslegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden.

» Naar de Engelen Levenslegging

Licht en liefde

Engelen leven in de spirituele wereld en zijn graag bereid om jou te ondersteunen in je leven. Ze ondersteunen je in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling en in je dagelijkse leven. Engelen komen je met hun licht en liefde te hulp als je hen hierom vraagt. Ze houden rekening met jouw vrije wil. Ze helpen je vanuit liefde en vrede en laten jou ook liefde en vrede ervaren. Ze helpen je oplossingen te vinden vanuit een liefdevol perspectief waarbij het grotere goed wordt gediend. Ze geven direct antwoord op je vragen en geven je helder inzicht. Het is goed om met engelen in contact te blijven, met hen te spreken als liefdevolle vrienden in je leven.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBij kaartleggingen.nl kun je ook terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.