kaartlegging

Duidelijkheid rondom de eigenschappen van je partner

chinese-relatie-horoscoopDe duiding van de Relatiehoroscoop in de Chinese Astrologie kan je duidelijkheid geven rondom eigenschappen van je partner die misschien niet geheel voor de hand liggend zijn. Zelfs wanneer je een uitgebreide astrologische duiding hebt gedaan van jouw relatie gebaseerd op de 'gewone' westerse astrologie, kun je nog opvallend veel bijzonderheden ontlenen aan de Chinese astrologie.

Verschillen met westerse astrologie

De dierentekens verhouden zich niet tot elkaar zoals dat in de natuur geldt; een tijger zal niet het varken verorberen. Maar ieder dierteken uit de Zodiac vertoont natuurlijk wel zijn eigen karaktertrekken. De Relatiehoroscoop in de Chinese Astrologie gaat diep in op de houding van de partner in de liefde. Wanneer je dus tegen zaken aanloopt in je relatie, kan het enorm helpen om de gedragingen van je partner verklaard te zien vanuit zijn of haar astrologische achtergrond.

Waar is de horoscoop voor bedoeld

Deze relatiehoroscoop is bedoeld om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en beperkingen van je relatie. Realiseer je echter wel, dat niets vast staat en dat je zelf degene bent die richting geeft aan je leven en zelf de beslissingen neemt.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de invloeden die de Chinese tekens op jouw relatie hebben. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu