Duidelijkheid rondom de eigenschappen van je partner

chinese-relatie-horoscoopDe duiding van de Relatiehoroscoop in de Chinese Astrologie kan je duidelijkheid geven rondom eigenschappen van je partner die misschien niet geheel voor de hand liggend zijn. Zelfs wanneer je een uitgebreide astrologische duiding hebt gedaan van jouw relatie gebaseerd op de 'gewone' westerse astrologie, kun je nog opvallend veel bijzonderheden ontlenen aan de Chinese astrologie.

De dierentekens verhouden zich niet tot elkaar zoals dat in de natuur geldt; een tijger zal niet het varken verorberen. Maar ieder dierteken uit de Zodiac vertoont natuurlijk wel zijn eigen karaktertrekken. De Relatiehoroscoop in de Chinese Astrologie gaat diep in op de houding van de partner in de liefde. Wanneer je dus tegen zaken aanloopt in je relatie, kan het enorm helpen om de gedragingen van je partner verklaard te zien vanuit zijn of haar astrologische achtergrond.
Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu