Vandaag is het donderdag 19 september 2019

Hieronder vind je de daghoroscoop voor de Waterman. Lees hier wat deze dag je gaat brengen. Misschien wel veel liefde of veel geluk? Als je iedere dag je horoscoop leest voordat je aan de dag gaat beginnen weet je een beetje wat jou te wachten staat.

Daghoroscoop Waterman 19-09-2019

waterman

Je hebt vandaag veel te bespreken en je moet veel onderhandelen. Houd je koppie erbij, want je dwaalt nogal snel af. Natuurlijk is het veel leuker om gewoon gezellig te kletsen, maar zo kom je niet tot overeenkomsten. Blijf met beide benen op de grond en beding voldoende bedenktijd. Zo riskeer je het niet om overhaaste beslissingen te maken. Je kunt niet tegen de lauwe reacties van de mensen in je omgeving. Daarom ga je nogal radicaal te werk om maar reacties uit te lokken.

Wil je meer weten dan kun je op deze site ook terecht voor een consult met een betrouwbare spirituele adviseur. Met behulp van o.a. hun helderziende gaven, astrologische kennis of kaartlezingen helpen zij je graag op weg.

© Astro MediaKlik op het sterrenbeeld voor de horoscoop van donderdag 19 september


Lekker winkelen zonder zorgen - gratis verzending en retour
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

NIEUW !


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu