kaartleggingen

Tarot kaartleggingen

Hier kun je veel verschillende tarotkaartleggingen vinden, opgedeeld in de categorieën liefde en relaties, voorspellingen en inzichten. De tarot kaartlegging wordt vaak gebruikt om antwoorden te krijgen over liefde en relaties, maar je kunt het ook gebruiken voor andere vragen. Als je twijfelt over wat er in de liefde gaat gebeuren of als je meer over jezelf wilt begrijpen, kun je met onze verschillende kaartleggingen meer te weten komen. Of het nu over liefde gaat of iets anders, er is altijd een geschikte kaartlegging die je meer inzicht kan geven.


Liefde en relaties

Dagkaart liefde - gratis

tarot-dagkaart-liefdeAls je wilt weten wat er op liefdegebied kan spelen of als je een bepaalde keuze moet maken, trek dan gratis je dagkaart liefde.

» Naar de gratis Dagkaart liefde


De Relatielegging

tarot-relatie-leggingDe Relatielegging richt zich op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Deze kaartlegging hoeft niet per definitie van toepassing te zijn op een liefdesrelatie.

» Naar de Relatielegging


De Liefdesvraag

tarot-liefdesvraagDe Liefdesvraag tarot kaartlegging geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

» Naar de Liefdesvraag


De Liefdeslegging

geliefdenDe Liefdes kaartlegging geeft zicht op je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over wat er gaande is, welke obstapels er zijn en waar je aandacht aan moet schenken.

» Naar de Liefdeslegging


Het Liefdesinzicht

tarot-liefdesinzichtDe tarot kaartlegging het Liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand.

» Naar het Liefdesinzicht


Liefdes Weeklegging

tarot-weeklegging-liefdeDe uitgebreide tarot kaartlegging Weeklegging Liefde bestaat uit zeven kaarten, één voor iedere dag van de week. Hierbij ligt de nadruk op relaties en liefde.

» Naar de Liefdes Weeklegging


Voorspellingen

De Dagkaart - gratis

tarot-dagkaartWanneer je voor een bepaalde keus staat, verwacht in een zekere situatie te komen, of gewoon voor het leuke, kun je hier gratis je tarot dagkaart trekken.

» Naar de gratis Dagkaart


Het Kruis

tarot-kruisDe diepgaande tarot kaartlegging Het Kruis is in eerste instantie gericht op de toekomst. Deze kaartlegging kan suggesties aan de hand doen die een oplossing van een situatie inluiden.

» Naar het Kruis

Tarotkaarten voor meer zelfinzicht

De Tarotkaarten zijn ooit ontstaan in het oude Egypte. Tenminste, dat denkt men. Maar zeker weten doet niemand het. Tarot legging bestaat uit een set van 78 mysterieuze kaarten die al eeuwen lang gebruikt worden om duidelijkheid te scheppen in bepaalde situaties. Je kunt er meer zelfinzicht mee krijgen en je kunt er zelfs de toekomst mee voorspellen!


De Uitgebreide daglegging

tarot-daglegging uitgebreidDe uitgebreide daglegging is een kaartlegging voor de dagen dat je graag wat meer grip en houvast zou willen hebben. Je kunt hier zelf de gewenste datum opgeven.

» Naar de Uitgebreide daglegging


De Weeklegging

tarot-weekleggingMet de kaartlegging de Weeklegging kies je voor een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. Deze geven je een beeld van wat je deze week te wachten staat.

» Naar de Weeklegging


De Maandlegging

tarot maandleggingDe kaartlegging De Maandlegging geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet.

» Naar de Maandlegging


De Jaarlegging

tarot-jaarleggingDe Jaarlegging laat zien wat je op basis van de door jou getrokken tarotkaarten in de door jou gekozen periode van twaalf maanden kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

» Naar de Jaarlegging


Inzichten

De Blinde vlek

tarot-blinde-vlek De kaartlegging De Blinde vlek biedt inzicht in de overeenkomsten en verschillen waar het gaat om je zelfbeeld en de wijze waarop je door anderen gezien wordt. Deze legging legt soms gevoelige waarheden bloot of kan extra bevestiging bieden.

» Naar de Blinde vlek


De Poort

tarot-poortHet kan zo maar eens gebeuren dat je jezelf in een situatie vindt die je boven het hoofd gaat. De Poort tarot kaartlegging is een speciale toepassing van de tarot die in dit soort situaties helderheid en aanwijzingen kan bieden.

» Naar de Poort


De Ster

tarot-sterDe tarot kaartlegging de Ster geeft je vijf duidelijke inzichten over een bestaande situatie, geeft advies over wat je daarin beter wel en niet kunt doen, wat meewerkt en waartoe het tussen nu en een maand zal leiden.

» Naar de Ster


De Probleemlegging

probleemleggingMet de Probleemlegging krijg je een zeer persoonlijke legging. Als jij de boodschap van de tarotkaarten in acht neemt, dan kunnen de keuzes die je maakt je helpen.

» Naar de Probleemlegging

Altijd een antwoord

Door de verschillende tarotreadings en legpatronen vind je altijd het antwoord op je vragen. Of deze nu gaan over vriendschappen, liefde, financiën, werk, welzijn of welk onderwerp dan ook: voor iedere vraag is een specifieke online tarot kaartlegging voor handen!


Het Gevoelsleven

tarot-gevoelslevenDe uitgebreide kaartlegging het Gevoelsleven is een zeer inzichtelijke kaartlegging. Zij gaat diep in op emotionele zaken die mogelijk spelen en hoe jij je emotioneel kan ontplooien om met deze zaken om te gaan.

» Naar het Gevoelsleven

De Weg naar jezelf

weg-naar-jezelfDe Weg Naar Jezelf tarot kaartlegging geeft je een dieper perspectief in waar je staat op het pad van je leven. Het is een legging welke symbolisch is voor de reis die de Ziel hier op aarde aflegt.

» Naar de Weg naar jezelf


Inzicht, evenwicht en harmonie

tarot-inzicht-evenwicht-harmonieDe Inzicht, evenwicht en harmonie tarot kaartlegging geeft antwoord op vragen waar je mee worstelt. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.

» Naar de inzicht, evenwicht en harmonielegging


Verleden, heden en toekomst

tarot-verleden-heden-toekomstDe Verleden, heden en toekomst kaartlegging biedt inzichten die een uitgebreide periode bestrijken. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.

» Naar de Verleden, heden en-toekomstlegging


Crowley's Verleden, heden en toekomst legging

verleden-heden-toekomstDe Crowley`s Verleden, heden en toekomstlegging gaat uit van de Tarot van Alastair Crowley. Je hoeft bij deze kaartlegging niet altijd een specifieke vraag te kiezen.

» Naar Crowley's Verleden, heden en toekomstlegging


Menu