kaartleggingen

Wat kun je verwachten?

jaarhoroscoopDe jaarhoroscoop 2023 geeft inzicht wat je kunt verwachten in 2023. Ook op het gebied van liefde, gezondheid en financiën. Het is de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en BelgiĆ« en daar kun jij nu ook gebruik van maken. De jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van de planeten en hun posities onderling gedurende het jaar.

De jaarhoroscoop werkt met de posities van de zon, maan en planeten

De jaarhoroscoop dient als een kaart die de hemel weergeeft ten tijde van een specifiek moment en op een specifieke plaats. In vrijwel alle toepassingen gaat dit volgens het geocentrische systeem. De posities van de planeten, zon en maan worden op de kaart geplaatst, samen met berekende posities van onder andere sterrenbeelden en de ascendant. Vervolgens wordt gekeken naar de relatie tussen de vaste posities van de planeten, zon en maan en die van de variabele gegevens, die door berekeningen tot stand zijn gekomen. De nadrukken en interpretaties hiervan verschillen afhankelijk van welke astrologische traditie je volgt.

Professionele horoscoop

Normaal gesproken verwijst de term horoscoop naar de interpretatie van een astroloog. Deze interpretatie is veelal gebaseerd op sterrenbeelden, de positie van de zon ten tijde van de geboorte van een persoon of op het belang van de datum ten tijde van een gebeurtenis, zoals in de Chinese astrologie gebeurt. Horoscopen die je in kranten in tijdschriften vindt zijn vaak meer gefocust op een zo aantrekkelijk mogelijk verhaal dan dat het direct wordt gerelateerd aan de zon of andere aspecten van het zonnestelsel.

De horoscoop en de wetenschap

Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken die de nauwkeurigheid van horoscopen ondersteunen en de methodes die worden gebruikt om interpretaties te doen zijn pseudowetenschappelijk. In de moderne wetenschap is er geen link bekend die verantwoordelijk zou kunnen zijn voor een verband tussen personen en de posities van de zon en sterren ten tijde van hun geboorte. Onderzoeken die hiernaar zijn gedaan hebben geen effecten aangetoond die verder gaan dan puur toeval. Psychologische tests hebben echter aangetoond dat het mogelijk is om persoonsbeschrijvingen op zo'n manier in elkaar te zetten dat ze van toepassing kunnen zijn op een zeer grote groep mensen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van hetgeen je in 2023 kunt verwachten. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu