kaartleggingen

BREAKING NEWS. Je kunt nu bij aankoop van alle horoscopen, kaartleggingen en numerologie-readings een uitgebreide geboortehoroscoop winnen.

Wat kan je winnen

horoscooptekeningEen uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 9,95. Dat is een zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving, gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands en bestaat uit circa 35 A4 pagina's.

Hoe kan je winnen

winnenAls je éen van de onderstaande horoscopen of kaartleggingen voor slechts € 1,99 koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 9,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen met Ideal, Bancontact en enkele andere betaalwijzen. Als je winnaar mocht zijn dan vind je na de betaling de uitleg welke gegevens we nodig hebben om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.

Wat staat er in de jaarhoroscopen van 2023 en 2024

jaarhoroscoopMet de jaarhoroscoop 2023 en de jaarhoroscoop 2024 krijg je een beeld van wat jij kunt verwachten op liefdesgebied. Maar ook op het gebied van je gezondheid en financiën worden er voorspellingen gedaan. Het is de meest uitgebreide jaarhoroscoop van Nederland en België en daar kun jij nu ook gebruik van maken. Deze jaarhoroscoop is gebaseerd op de stand van de planeten gedurende het jaar. Wil je nog meer weten wat je op liefdesgebied te wachten staat in 2023, raadpleeg dan de liefdes jaarhoroscoop 2023 en de liefdes jaarhoroscoop 2024. Ook bij de Chinese jaarhoroscoop 2023 kan je uiteraard zien wat dat jaar je gaat brengen.

Hoe krijg je inzicht over een uitgebreide periode

tarot-verleden-heden-toekomstMet de Verleden, Heden en Toekomst Tarotlegging krijg je inzicht over een uitgebreide periode. Deze tarot richt zich op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Er wordt gebruik gemaakt van drie kaarten die het verleden, het heden en de toekomst vertegenwoordigen. Daardoor kan de rode draad van de situatie bloot worden gelegd. Andere tarotleggingen gericht op de toekomst zijn de tarot maandlegging en de tarot jaarlegging .Ook kan je de maandhoroscoop van september raadplegen

 

 

Hoe krijg je meer inzicht in je liefdesleven

liefdesleggingDe tarot liefdeslegging geeft inzicht in je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over wat er gaande is in de liefde, welke obstakels er zijn en wat de aandacht verdient in je liefdesleven. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je huidige liefdesleven te versterken. Ook de weeklegging liefde, het liefdesinzicht, de liefdesvraag en de relatielegging geven je nuttige informatie over je liefdesleven.

 

 

Speciale tarot leggingen

Deze zijn uitgebreider en ook met een diepgaandere variatie dan de reguliere tarotduidingen. Er wordt wel uitgegaan van dezelfde archetypische afbeeldingen. Daarbij worden er speciale tarotleggingen gedaan op basis van het Rider-Waite Tarot spel en de Crowley kaarten. Deze tarotleggingen zijn voorzien van een uitgebreidere omschrijving van de kaarten en hun positie in bepaalde leggingen. Het zijn de probleemlegging, de weg naar je zelflegging, de Crowley verleden-heden-toekomstlegging en de inzicht-evenwicht-harmonielegging. Deze leggingen zijn wel wat duurder dan de reguliere leggingen.

Overige tarotleggingen

Je maakt ook bij een aantal andere tarotkaartleggingen kans om de uitgebreide geboortehoroscoop te winnen.Dit is mogelijk bij de algemene weeklegging, de sterlegging, de poort, het kruis, de blinde vlek en het gevoelsleven.

Lenormand kaartleggingen

Ook bij de Lenormand kaartleggingen maak je nu kans om de uitgebreide geboortehoroscoop te winnen. Dat is mogelijk bij de relatielegging, de perspectief legging, de maandlegging, de succeslegging en de weeklegging.

Overige

Ook bij de engelenkaartleggingen, de zigeunerkaartleggingen, de liefdes- en relatiehoroscopen, de overige horoscopen, de orakels en de numerologie maak je nu kans om de uitgebreide geboortehoroscoop te winnen.

Als je meerdere aankopen doet, wordt de kans om te winnen steeds groter


Deze winnaars gingen je voor

Ben jij de volgende winnaar?


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu