Lenormandboeken

De webshop op kaartleggingen.nl is een samenwerking tussen Bol.com en Astro Media. Via deze pagina kan je eenvoudig, snel én voordelig je Lenormandboeken bestellen. De genoemde boeken op deze pagina zijn een selectie van de te verkrijgen boeken.

Het is mogelijk dat het boek dat je zoekt er niet bij staat, maar je kunt dan via de zoekbox elders op deze pagina verder zoeken op bv. titel, onderwerp, auteur of ISBN nummer. Ook is het mogelijk te zoeken naar alle andere artikelen die bij Bol.com te koop zijn.

Zoekbox

In deze zoekbox kan je ook zoeken naar andere boeken dan die uit deze categorie en ook is het mogelijk te zoeken naar alle andere artikelen die bij Bol.com te koop zijn.

Disclaimer

Astro Media aanvaardt geen aansprakelijkheid i.v.m. onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij Bol.com via kaartleggingen.nl. Bij verschil in prijs gelden de prijzen van de leverancier. Hier vindt je de algemene verkoopvoorwaarden van Bol.com.

Contact met Bol.com

Mocht je een klacht, vragen over je bestelling of over de hier getoonde artikelen hebben dan kun je contact opnemen met Bol.com via hun klantenservice. Klachten kan je ook schriftelijk sturen naar:

Bol.com bv
T.a.v. Afdeling klachten
Postbus 8080
3503 RB UtrechtLive consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu