Onze webshop

De webshop op kaartleggingen.nl is een samenwerking tussen Bol.com en Astro Media. In deze shop kan je o.a. boeken bestellen bij Bol.com op het gebied van horoscopen, astrologie, tarot en Lenormand. De genoemde boeken op de verschillende pagina's zijn een selectie van de te verkrijgen boeken.

Het is mogelijk dat het boek dat je zoekt er niet bij staat, maar je kunt dan via de zoekbox hieronder verder zoeken op bv. titel, onderwerp, auteur of ISBN nummer. Ook is het mogelijk te zoeken naar alle andere artikelen die bij Bol.com te koop zijn.

Elders op deze pagina vind je ook de boeken die geschreven zijn door de auteurs van teksten die gebruikt worden bij onze verschillende kaartleggingen.


Zoekbox

In onderstaande zoekbox kan je ook zoeken naar andere boeken dan die uit de eerder genoemde categoriën en ook is het mogelijk te zoeken naar alle andere artikelen die bij Bol.com te koop zijn.


Disclaimer

Astro Media aanvaardt geen aansprakelijkheid i.v.m. onvolkomenheid van diensten of producten die zijn afgenomen bij Bol.com via kaartleggingen.nl. Bij verschil in prijs gelden de prijzen van de leverancier. Hier vindt je de algemene verkoopvoorwaarden van Bol.com.


Contact met Bol.com

Mocht je een klacht, vragen over je bestelling of over de hier getoonde artikelen hebben dan kun je contact opnemen met Bol.com via hun klantenservice. Klachten kan je ook schriftelijk sturen naar:

Bol.com bv
T.a.v. Afdeling klachten
Postbus 8080
3503 RB Utrecht

Onze auteurs

Petra Stam

Auteur van de teksten van diverse tarot kaartleggingen

Renée Merkestijn

Auteur van de teksten van de Lenormand kaartleggingen en de Engelen kaartleggingen

Nathalie Kriek

Auteur van de teksten van de zigeuner kaartleggingen

Ons aanbod

» Ga naar de horoscoop boeken

» Ga naar de astrologie boeken

» Ga naar de tarot boeken

» Ga naar de Lenormand boeken


Live consulten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consultMenu