kaartleggingen

Speciale tarotlegging - De probleemlegging

probleemleggingMet de Probleemlegging krijg je een zeer persoonlijke legging. Als je je in een moeilijke situatie bevindt, dan kunnen deze kaarten je helpen. De speciale tarotlegging bestaat uit een drietal kaarten die zeer treffend aangeven hoe de situatie ervoor staat. Je wordt bij de legging geleid door je Gidsen en het wordt je ook ingegeven door je Hogere Zelf. Je trekt kaarten die bij je passen.

De fases bij de probleemlegging

Bij de eerste fase van deze speciale tarotlegging krijg je te zien waar je de positieve invloed vandaan kunt halen om je te helpen in jouw situatie. Als jij de boodschap van de kaarten in acht neemt, dan kunnen de keuzes die je maakt je helpen. Bij de tweede fase van de speciale tarotlegging word je gewaarschuwd voor de mogelijke negatieve invloeden die jouw situatie kunnen beïnvloeden. Daardoor kun je er voor waken dat er wat gaat gebeuren. Bij de laatste fase van deze speciale tarotlegging wordt de oplossing van het probleem ingeluid. Je krijgt hierbij een aanwijzing van hoe je zelf kunt bijdragen aan het uitwerken van de positieve invloeden.

Verbonden

Iedereen en alles is met elkaar verbonden en daarom zul je het ook meteen merken aan je omgeving en je omstandigheden wanneer je met deze aanwijzingen aan de gang gaat. Bij de speciale tarotlegging zijn de duiding en de betekenis van de kaarten op hun respectievelijke plaatsen opgesteld en uitgewerkt door Wendy`Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach.

Kosten speciale tarotlegging

Deze speciale tarotlegging is een unieke, persoonlijke en zeer uitgebreide legging. De legging kost slechts € 4,95. Je kunt betalen vanuit Nederland met iDeal, en vanuit België met Mister Cash.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze kaartlegging gedaan hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van je tarotreading.

 

Als je deze speciale tarotlegging wil kopen, klik dan op "TAROTLEGGING KOPEN". Je kunt dan de kaarten trekken en na betaling kom je terug op de site en kan je de duiding lezen.

TAROTLEGGING KOPEN

 

Andere interessante speciale tarotleggingen zijn de inzicht-evenwicht-harmonielegging, de weg naar jezelflegging en de Crowley Verleden-heden-toekomstlegging.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu