kaartleggingen

Omgaan met liefde en romantiek

verover je stille liefdeMet verover je stille liefde wordt de invloed van Venus onderzocht. Venus is de planeet van de liefde en wordt in verband gebracht met liefde, sensualiteit, affectie en romantiek. Het kennen van de plek van Venus in de geboortehoroscoop opent mogelijkheden die tot voorkort niet voorstelbaar waren. Venus geeft aan hoe iemand met liefde en romantiek omgaat. Je kunt met deze kennis achterhalen waar iemand gevoelig voor is, of hoe je hem of haar op de beste manier kunt veroveren!

Wat is de prijs voor deze horoscoop

De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze horoscoop gekocht hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 9,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van de horoscoop.

 

Als je deze horoscoop wil kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op de site en kan je de horoscoop lezen.


Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.
Menu