Wat kun je verwachten?

maandhoroscoopOnze maandhoroscoop gaat in op een relatief korte periode. Je kunt ook een thema tegenkomen wat een langere periode een rol gaat spelen bij je. De nadruk ligt echter op de huidige maand. Lees hier hoe je je het beste kunt voorbereiden op de nieuwe maand.

Waar wordt naar gekeken

Bij de maandhoroscoop wordt gekeken naar de relatie tussen de vaste posities van de planeten, zon en maan die door berekeningen tot stand zijn gekomen. De nadrukken en interpretaties hiervan verschillen afhankelijk van welke astrologische traditie je volgt.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van hetgeen je in november kunt verwachten.op algemeen gebied, financiën, werk, liefde en welziijn. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Professionele horoscoop

Normaal gesproken verwijst de term horoscoop naar de interpretatie van een astroloog. Deze interpretatie is veelal gebaseerd op sterrenbeelden, de positie van de zon ten tijde van de geboorte van een persoon of op het belang van de datum ten tijde van een gebeurtenis, zoals in de Chinese astrologie gebeurt. Horoscopen die je in kranten in tijdschriften vindt zijn vaak meer gefocust op een zo aantrekkelijk mogelijk verhaal dan dat het direct wordt gerelateerd aan de zon of andere aspecten van het zonnestelsel.

De horoscoop en de wetenschap

Psychologische tests hebben aangetoond dat het mogelijk is om persoonsbeschrijvingen op zo'n manier in elkaar te zetten dat ze van toepassing kunnen zijn op een zeer grote groep mensen.

Je maakt ook nog kans op een uitgebreide geboortehoroscoop

winnen
Als je deze maandhoroscoop gekocht hebt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop ter waarde van € 24,95 winnen. Een op de 10 kijkers is gegarandeerd winnaar. Meer informatie daarover kan je vinden na aankoop van de horoscoop.

JA, IK WIL MIJN MAANDHOROSCOOP BEKIJKEN

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.
Menu