kaartleggingen

Unieke astrologische karakterbeschrijving

geboortehoroscoopEen zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving, gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens. Deze geboortehoroscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze kunnen uitoefenen. De horoscoop bevat geen moeilijke astrologische begrippen, maar is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

Over deze uitgebreide geboortehoroscoop

De unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop toont je positieve en negatieve eigenschappen, geeft inzicht in je karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, loopbaan en relaties. Deze geboortehoroscoop bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop.

Gratis geboortehoroscoop

Op het internet zijn veel gratis geboortehoroscopen te vinden. Deze zijn echter niet allemaal van de kwaliteit die je zou willen. Een gratis geboortehoroscoop bestaat daarbij vaak uit een standaard tekst waarin slechts enkele planeetstanden genoemd worden, iets wat je uiteraard niet wil. De geboortehoroscoop van jou moet uniek zijn en daarin horen de invloeden van alle planeten en de planeetstanden onderling beschreven te worden, en kan daarom niet standaard gegenereerd worden. Een gratis geboortehoroscoop is daarom kiezen voor een gemakkelijke weg, maar je vindt er simpelweg niet voldoende informatie over jezelf.

DOORGAAN

Chinese geboortehoroscoop

De Chinese geboortehoroscoop is een horoscoop waarin net als bij de Westerse geboortehoroscoop gewerkt wordt met twaalf dierentekens. Er zijn echter aanzienlijke verschillen. Bij de Chinese geboortehoroscoop wordt uitgegaan van de kalender en worden een dagteken, maandteken, uurteken en jaarteken bepaald. Er worden geen berekeningen gemaakt voor planeetposities omdat deze niet verbonden zijn met de sterrenbeelden. Bij de Westerse geboortehoroscoop wordt juist wel gewerkt met de de posities van de planeten en hun posities ten opzichte van elkaar. Jouw Chinese jaarhoroscoop vind je hier.

Geboortehoroscoop laten maken

Je geboortehoroscoop op basis van de westerse astrologie kan je bij ons eenvoudig online laten maken. De standen van de planeten voor jouw unieke geboortehoroscoop worden door geavanceerde astrologische software berekend en vervolgens geduid. Je kunt de geboortehoroscoop daarna opslaan en/of afdrukken als PDF. Jouw unieke geboortehoroscoop bestaat uit circa 35 A4 pagina's. De prijs bedraagt ter introductie nu slechts € 19,95 en je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

BESTELLEN

Live consulten door topconsulenten

astroloog-liveBen je op zoek naar antwoorden en wil jij een live consult van een ervaren astrologe, tarotist, numeroloog, helderziende of paragnost?

Klik dan hier voor een live consult.Menu